Astroportal

Seksualnost i igra Venere-Venera prethodi Marsu u seksualnom činu ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Venera prethodi Marsu u seksualnom činu, jer opisuje način kako prilazimo ljudskim odnosima u seksualnom aktu. Na primjer, neki ljudi žele da se njihovi partneri oblače na određen način, zato što ih to uzbuđuje i oni će to često uraditi, jer ih takav pristup čini zainteresiranima za seks. Venera je povezana s idealima, kako u ljubavi, tako iu seksu, dok je Mars više simbol seksualne energije tijekom ssamog čina. Kako smo već naznačili u prvom dijelu u kojem je bilo riječi o Veneri u Škorpionu, Raku, Ovnu, Biku i Ribama – Venera govori o motivaciji za konzumaciju seksualnosti. U ovom dijelu nastavljamo dalje.

Venera u Blizancima u sedmoj kući biće motivirana za seksualnu aktivnost samo ako postoji razmjena misli s partnerom. Potreban je osjećaj zaigranosti i lakoće, a da bi ovo bilo prisutno, riječi, misli i komunikacija su od velike pomoći. Ovo je posebno naglašeno ako je Venera u Blizancima u konjunkciji s Merkurom ili ako se Merkur nalazi u nekom od pričljivijih i otvorenijih znakova. Venera u Blizancima je motivirana za seksualno iskustvo onda kada činu prethodi igra riječi i kada je u situaciji da može odmah razgovara s drugom osobom, jer na taj način može osjetiti bliskost. Ljubavna igra i seksualnost ovdje ne mogu započnu bez riječi, osim ako Venera u Blizancima nije u kvadratu sa Saturnom, jer onda postoji problem da se ispolji bliskost kroz riječi i komunikaciju. U takvim slučajevima prisutan je strah da se seksualnost izrazi kroz riječi ili igru ​​ili postoji problem da doživi zadovoljstvo, jer svojom igrom odbija druge osobe od sebe.

Međutim, bez obzira na odbijanje i dalje je prisutna motivacija za konzumiranjem seksualnosti kroz riječi i igru. Možete joj ispričati neku lijepu i uzbudljivu erotsku priču, posebno ako je Venera u Blizancima u aspektu sa Marsom, što je sigurno uzbuđuje. S obzirom da je Venera u Blizancima radoznala, potrebno je inspirirati njenu radoznalost kroz raznovrsnost, kao što joj je potreban i netko tko je nestalan i ko se stalno mijenja. Uvijek je potrebno nešto promijeniti da bi se kod nje probudila motivacija za seksualnim činom, ukoliko Venera u Blizancima nije u aspektu sa Saturnom. Budite spretni, dosjetljivi i inteligentni da biste mogli da je motivirate na seksualni čin. Drugi uvjet za Veneru u Blizancima u sedmoj kući je odnos ili veza s drugom osobom, jer u tom slučaju može osjetiti zadovoljstvo samo ako se osjeća partnerom u vezi s drugom osobom, pa bili to i ortakluk ili prijateljstvo.

Razmjena misli i ideja kao motivacija za seksualni akt prisutna je i kod druga dva zračna znaka, a to su Vodenjak i Vaga. Na primjer, Venera u Vodenjaku u petoj kući biće motivirana za seksualnu aktivnost samo ako je prisutan flert na slobodan način. Potrebno je da partner potječe iz nekonvencionalne sredine i da se, tome adekvatno, osoba u toj poziciji osjeća slobodno. Ovo je posebno naglašeno, ako je Venera u Vodenjaku u aspektu sa Jupiterom ili Uranom, a motivacija za seksualnu aktivnost je iu razmjeni maštovitih, često i šaljivih ideja. Ne govorite joj kad, gdje i što, jer je uzbuđuju iznenađujuće okolnosti i uživa u nepredvidivosti, posebno ako je Venera u Vodenjaku u aspektu sa Marsom ili Uranom, pa ne treba se iznenaditi ako vam kaže nasred mosta koji prelazite ili dok se vozite u gradskom prevozuda je uzbuđujete.

Ona može biti motivirana za seksualni čin iu momentima kada je buntovnički nastrojena, kao u trenucima kada je pobjegla i izletjela iz kuće u kojoj je ostavila svog partnera i sva napeta i uzbuđena otrčala na uzbudljiv sastanak s nekim drugim. Poželjno je da je partner inteligentan, spreman na eksperimentiranje, netko s vrlo izraženom neovisnošću i oslobođen svih predrasuda. Ako Venera u Vodenjaku osjeti da ste joj zanimljivi ili netko koga treba proučiti, spremna je da vas provjeri i kroz seksualni čin, kao što postaje motivirana za intimnost i onda kada pokažete inteligenciju. Njezin stav prema seksualnosti je nepredvidiv i posebno je intrigira ono što je neobično. Drugi uvjet za Veneru u Vodenjaku kada je u petoj kući je da je partner na neki način povezan s područjem njezinih ambicija. Kao kada kaže: “Imam ambiciju da te zavedem, jer ću to smatram svojim uspjehom.” Također, jedan od uvjeta je i da je partner na neki način uspješan ili faca u okruženju, jer je onda Venera ponosna i može biti u centru pažnje pored partnera. Ovo je posebno naglašeno ako je Venera u Vodenjaku u petoj kući u aspektu sa Suncem, Mjesecom ili Jupiterom.

Venera u Vagi u desetoj kući biće motivirana za seks samo ako osjeća lakoću i skladnost s partnerom, pa je svaka vrsta komplikacije udaljuje i odbija od seksualne aktivnosti. Ako osjeti nježnost koja se isprepliće s finim manirama, postaje spremna za seksualni čin, dok je svaka vrsta grubosti udaljava. Lijepa odjeća, cvijeće, miris parfema, glazba, ugodno i mirno večer, kao i lijep ambijent u kojem se nalazi okidači su za njen libido. Venera u Vagi nije posebno strastvena, kao što je to slučaj s Venerom u Ovnu ili Venerom u Škorpionu i nije je briga da li tu ima strasti sve dok je opuštajuće, fino, spokojno i mirno i sve dok osjeća da je partner fin i ugodan prema njoj, osim ako Venera u Vagi nije u aspektu sa Marsom. Ne zaboravite da je Vaga vrlo konvencionalan znak, pa je tako i Venera u Vagi konvencionalna prema seksu, jer je Saturn egzaltiran u znaku Vage.

Privlače je osobe sa skladnim i simetričnim tijelom, a zainteresiranost za seksualne aktivnosti prisutna je prevnstveno s osobama s kojima ima harmoničnu vezu. Kod nje imaju šansu osobe koje se ponašaju galantno, gospodski ili damski, netko tko je otmjen i profinjen, jer tada ona može postati i seksualno zainteresirana. Venera u Vagi spremna je na seksualni čin ako osjeti romantičnost, posebno ako je Venera u Vagi u aspektu sa Mjesecom i Neptunom. Drugi uvjet seksualnosti Venere u Vagi je da partner bude na neki način povezan s područjem njene karijere i statusa, posebno ako je u aspektu sa Saturnom ili Suncem. Također, jedan od uvjeta je i da partnera osjeti kao jak i čvrst autoritet, pored kojeg će se i ona osjećati sigurnije zbog njegovog položaja i statusa. Trebalo bi da partner ima neku dominatnu ulogu i da ima utjecaj na njezin društveni položaj. Sve Venere u zračnim znacima (Blizanac, Vaga i Vodenjak) traže seksualnu inspiraciju s inteligentnim partnerom ili kroz ideje, komunikaciju i riječi. Razlika je što Venera u Blizancima voli ideje i riječi s kojima je zaigrana, Venera u Vagi voli riječi i ideje kao potvrdu finoće i harmonije, dok Venera u Vodenjaku voli ideje i riječi u kojima se nalazi otkačenost.

Otvorenost i strasti kao motivacija za seksualne aktivnosti, važne su za Veneru u sva tri vatrena znaka (Ovan, Lav i Strijelac), međutim za Veneru u Lavu pored strasti, potrebno je i da osjeća sigurnu povezanost s partnerom. Kod Venere u Ovnu u igri je prvenstveno intenzitet u trenutku, kod Venere u Strijelcu prisutna je promjenjivost, ali kod Venere u Lavu ne jenjava potreba za stabilnim i čvrstim odnosom da bi bila opuštenija. Na primjer, Venera u Lavu u osmoj kući će biti motivirana za seksualnu aktivnost samo ako je snažno i čvrsto povezana s partnerom. Poželjno je da je partner uspješan i ambiciozan jer to budi zadivljenost. Impresioniranost može dovesti do blistanja u slavi i uspjehu svog partnera uz neizostavno prisustvo osjećaja poštovanja, a svaki glamurozni trenutak u njoj potiče zainteresiranost za seksualne aktivnosti – luksuzni hoteli, balovi, mondena mjesta, glamur ili raskošni ambijenti.

Venera u Lavu je kao u nekoj vrsti ego-tripa kada treba odabrati partnera s kojim će biti viđena, ali i partnera za krevet. Ovo je posebno naglašeno ako je Venera u Lavu u aspektu sa Suncem ili Jupiterom. Na primjer, ako je Venera u Lavu u konjunkciji s Merkurom onda motivacija za seksualnu aktivnost mnogo ovisi od riječi koje joj upućivati, pa ako čuje “ti si najljepša” ili “ne može nitko te zamijeni”, ona postaje vrlo zainteresirana. Ili, ako je Venera u Lavu u kvadratu s Uranom, uzbuđenje je u trenutku kada na kocku stavlja i svoj ugled, čast i status. Njezina zavodljivost posebno dolazi do izražaja ako je u centru pažnje. Drugi uvjet za Veneru u Lavu u osmoj kući je da partner na neki način zaista bude seksualno povezan s njom. Ovdje je potrebno da se osjeti i mističnost, jer što je partner tajnovitiji i ona je inspirisanija zavoditi. Posesivnost i ljubomora pojačavaju njenu želju, kao i partner koji je sposoban joj adekvatno odgovori na jake i intenzivne strasti i provokativnu prirodu. Ovo je posebno naglašeno ako je Venera u Lavu u osmoj kući u aspektu sa Marsom, Plutonom ili Uranom. Na primjer, ako je Venera u Lavu u osmoj kući u trigonu sa Mjesecom, onda i želja za začećem i potomstvom postaju motivacija za seksualni čin.

Venera u Strijelcu u prvoj kući će biti motivirana za seksualnu aktivnost samo ako se osjeća slobodno u vezi s partnerom. Nju pokreće i uzbuđuje nemirni nagon da ide naprijed i otkriva uvijek nešto novo, posebno ako je Venera u Strijelcu u aspektu s Uranom ili Marsom. Ako u zraku može osjetiti miris avanture, postaje motivirana za zbližavanje, osim ako nije u aspektu sa Saturnom. Važno je da u tom trenutku nema predodžbu o stalnoj ili vezi za cijeli život, jer ne podnosi suočavanje s realnošću i životnim činjenicama.

Pročitaćete u brojnim knjigama da je Venera u Strijelcu iskrena i filozofski nastrojena, ali rijetko ćete naići na podatak da je Venera u Strijelcu nestalna, što je slučaj i kada je u ulozi zavodnice. Venera u Strijelcu uživanje u seksualnim aktivnostima povezuje s filozofijom, istraživanjem i slobodom lutanja. Nikada je ne pitajte: “Kada ćemo se opet vidjeti?”, Jer njezinu zainteresiranost i motivaciju možete zadržati samo ako je pustite da ode bez bilo kakvog obećanja ili dogovaranja. Venera u Strijelcu je uvijek u bijegu od stvarnosti, pa ako nije u njemu, i njena zainteresiranost kopni.

Izvedite je negdje da se zabavi, a ako niste dorasli njenim idealima, ne treba ni pokušavati je zainteresujete. Ako možete biti netko tko će joj biti od pomoći da unaprijedi sebe i razvije se – možete ostati i njezin ideal do kraja života. Poželjno je da partner bude širokih pogleda i uma i da ne inzistira na velikoj intimnosti. Na primjer, Venera u Strijelcu u kvadratu sa Jupiterom može imati neke moralne dileme po pitanju svoje otvorenosti u ulozi zavodnice ili osobe koja zavodi i vrlo slobodno se prepušta seksualnim aktivnostima. Ako Jupiter u Jarcu ili Djevici, onda ova otvorenost nije toliko prisutna.

Venera u Strijelcu u kvadratu s Mjesecom, može se manifestira kroz izazove zbog svoje otvoreno zavodljive prirode zbog čega može ugroziti obiteljski status. Drugi uvjet Venere u Strijelcu u prvoj kući je partner koji je inspirira da uvijek izgleda lijepo – sve u vezi oblačenja, frizure i fizičkog izgleda uopće, jer se Venera u prvoj kući identificira sa “Ja sam lijepa”. Poželjno je da partner čak bude suradnik u stvaranju njenog fizičkog izgleda i pojave i ako je Venera u prvoj kući u aspektu s Marsom onda je to potreba za provokativnim izgledom, ali ako je u aspektu sa Saturnom – onda ljepota ide uz dojam zrelosti.

Kada je Venera u zemljanim znacima (Bik, Djevica i Jarac), onda je prisutna motivacija za konzumiranjem seksualnosti samo ako se osjeća sigurno i stabilno s partnerom. U prvom dijelu pisala sam o Veneri u Biku i ostale su nam još Venere u Jarcu iu Djevici.

Na primjer, Venera u Jarcu u četvrtoj kući biće seksualno motivirana ako je prisutna spontanost. Ovdje zainteresiranost dolazi vremenom, jer je ona u početku kao zaleđena. To je zbog toga što se Venera u Jarcu teško opušta, pa joj je potrebno mnogo više vremena u odnosu na neke druge Venere, kao primjerice one u Blizancima ili Ovnu. Zbog toga, kod Venere u Jarcu motivacija ovog tipa može izostati u prvih deset sastanaka da bi se pojavila na jedanaestom, jer joj je između ostalog potrebno da se uvjeri koliko ste ozbiljni i kakve su vam namjere.

Venera u Jarcu ima vrlo jaku seksualnu prirodu i nije točno da je hladna, kao što se često može pročitati, jer je ipak Mars u Jarcu egzaltiran, međutim ona ima sposobnost samokontrole. Neće otkriva svoju izrazitu seksualnost sve dok ne dođe do trenutak samog čina. Veneri je vrlo stalo da kontrolira svoju seksualnost. Ona neće krenuti ni predaleko, ni prejako sve dok ne bude znala je li to sigurno i teško joj je pokazati osjećaje ili osloboditi svoju zavodljivost.

Međutim, kada se uvjeri u sigurnost, onda s njom nije nimalo dosadno, već vrlo zemaljski – autentično. Poželjno je da partner bude ozbiljan, zreo, rezerviran i nedokučiv i da potječe iz stabilnog okruženja i nije nepoželjno da ima riješeno pitanje statusa, posebno ako je Venera u Jarcu u aspektu sa Suncem, Jupiterom ili Saturnom.

Venera u Jarcu traži mnogo privrženosti da bi bila motivirana i za seksualne aktivnosti, jer je na površini prisutna ta čvrsta kora koju je potrebno probiti. To je Saturnov bedem koji treba da se sruši kako biste doprli do njene prave strasti. Sve dok se ne osjeća sigurnom i sigurnom neće dozvoliti da išta otkrijete u vezi njezine seksualnosti, što nekada biva veliko obvezivanje. Njoj je vrlo teško da jednostavno izrazi svoj seksepil, jer se plaši da ne bude osramoćena ili ponižena

Drugi uvjet Venere u Jarcu u četvrtoj kući je da je partner netko tko je povezan s bližim i intimnijim okruženjem. Također, neki od uvjeta da bi bila motivirana za seks je privatno okruženje i povlačenje u ambijent koji je za nju najintimniji, u kojem nitko neće moći ometa njezinu privatnost. Posebno je to naglašeno ako je Venera u Jarcu u četvrtoj kući u aspektu s Mjesecom. Primjerice, u četvrtoj kući u kvadratu sa Plutonom, ona može ukazati na duboke unutarnje strahove koji ometaju izražavanje seksualnosti. Također, netko u obiteljskom okruženju može biti strog, surov i ekstreman, pa osoba kasnije ne može lako ponese ulogu zavodnice ili se prosto opusti, jer se uživanje negdje negira surovošću i ekstremnošću.

Venera u svim zemljanim znacima ima potrebu za stvarnošću i autentičnošću da bi bila motivirana za seksualne aktivnosti. Međutim, za Veneru u Djevici možemo reći da bi bilo najbolje kada bi mogla zatvoriti usta dok je u ulozi zavodnice, jer iu ovoj ulozi može biti cjepidlaka. Naravno, osjećaj sigurnosti kao i kod druga dva zemljana znaka je i za Veneru u Djevici mnogo važan, mada je ovdje sigurnost više povezana s nekim redom ili urednošću.

Rijetko kada će Venera u Djevici zavoditi ako nije besprijekorno čista od glave do pete i ako druga osoba nije ista takva. Ona povezuje red sa seksualnim aktivnostima, pa je rijetko kada seksualno motivirana, ako nije pozavršavali sve obveze i poslove koje ima, jer možete čuti “nije sad red za seks” što je posebno naglašeno ako je Venera u Djevici u aspektu sa Saturnom.

Na primjer, Venera u Djevici u šestoj kući biće motivirana za seksualne aktivnosti samo ako je u prilici da partnera sreće svakodnevno. Potreban je osjećaj svakodnevnice i prisutnosti da bi bila seksualno motivirana. Ako je u prilici da uradi nešto praktično i korisno za partnera, primjerice da mu skuha ručak ili večeru, izmasira ili istrlja leđa onda se njezina seksualna motiviranost pojačava. Poželjno je da partner bude pristojan, uredan, intelektualan i discipliniran.

Venera u Djevici poznata je po svojoj analitičnosti i potrebno joj je da sve do detalja da pretrese i izanalizira ne bi li se upustila u seksualni akt. Često procjenjuje ljubavno umijeće partnera dajući ocjene na skali od 0 do 10. Ona nema posebno naglašenu zavodljivost iu tome je vrlo sramežljiva. Potrebna joj je praktičnost i logiku da bi bila motivirana za zbližavanje. Logika bi bila: “Nećemo sada, već kada se ugrije voda u bojleru, jer moram prvo se istuširati” ili “Ne možemo ovdje u autu, rasklimaćeš mi sjedište, ai policija može nas vidi i kazni.”

I, da ponovim Mars kreće u akciju, ali tek kada je Venera spremna.

Upoznajte Blizance

izgled Mladolika, obično vitka, izrazito visoka ili niska, gracioznih pokreta, čak i kada ima pomalo dječačko ponašanje, ima lijepe šake i noge. Svjetlijeg je tena,

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK