Astroportal

Siječanj (ili Vodenjak) -Provjerite šta vam predvidja vječni narodni kalendar Roždanik

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ono što skoro već 200 godina privlači pažnju je Roždanik, astrološka tumačenja objašnjena prostim, narodnim jezikom, po kojem su se horoskopski znaci izjednačavali s mjesecom u kojem su rođeni

“Narodni vječiti kalendar” je knjiga koju je imala gotovo svaka kuća. U njemu su se mogla naći raznorazna tumačenja, od proricanja sudbine, pa do gatalica za plodnu i berićetnu godinu.

Zapisano još prijee 200 godina: Provjerite što vam predviđa Narodni kalendar

Siječanj (ili Vodenjak)

Tko se pod ovim znakom rodi biće mnogo govorljiv, dosjetljiv, nepostojanog mišljenja, to jest, jedno govori a drugo misli. Iskren je i prostodušan, mnogo pije i za čas se razgnjevi i plane. Kad se opije, zanesen je i fantast, grli i ljubi svakog i drugima za šalu služi. Belegu rođenja imaće na prsima, ramenu, noktima ili lopaticama. Sudbina bića njegovoga jeste mjesec siječanj, u kome mjesecu biće mu dani sretni i uspješni.
Sudbina dobitka njegovoga je veljača u kome će njegov trud s dobitkom biti naplaćen, a osobito imaće sreće u trgovini s vodom skopčanoj. U lipnju biće opasno bolestan, no opet će ozdraviti. U srpnju dogodit će se da se oženi, koje ako tada učini, biće ljubljen od svoje supruge. Nego vrlo mlad Zenici se i prva žena umrijet će mu, a poslije 30 godina tek će dobro poživjeti u svakom zadovoljstvu. Bolove će imati u žilama, koljenima i glavi. Smrt mu predstoji od vode i zato mu se treba čuvati od kupanja, a ako se od toga uzčuva, umrijet će prirodnom smrću, i to ako preživi 25. godinu doživjeće 70. Sudbina smrti mu je kolovoz.

Ako se rodi djevojka u ovome znaku, biće žena lijepa, plosnatog i plavog lika, lakoma je i tvrdica i voli dugo spavati. Postavši udovicom s drugim mužem dobro će živjeti. Vascijeli dan larma i čavrlja za malenkosti, njojzi ništa nije po volji i lako postane nadžak-baba, a susjedi osjete njen “kratak” jezik. U veljači da ne jede petlovo meso. Bolovacu od glavobolje i groznice. Preinačenje života imaće u 3, 16. i 26. godini i ako ove godine preživjeti prije 76. neće umrijeti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM