Astroportal

Simbolika i značenje tri osmice (888) -Lunarni tip osobnosti

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Lunacijski razdoblje se promatra kroz 8 lunarnih faza, a iz njih dobijamo 8 tipova osobnosti, odnosno 8 različitih vidova ljudske svjesnosti. Te različite vidove treba promatrati kao princip evolucije ljudske svijesti, ali ne u nekoj konačnoj, nepromjenjivoj formi već u dinamičkoj ili neprekidno-razvojnoj, kao što je i sama dinamika kretanja nebeskih tijela. Osmica je kao grafički simbol beskonačnosti sasvim adekvatna, posebno ako je promatramo kao beskonačno kretanje energije u formi spirale. Osam lunarnih tipova osobnosti odgovara formaciji astroloških aspekata kroz sve lunarne faze. Npr. kada se Sunce i Mjesec nalaze na istom stupnju (konjunkcija), tada govorimo o fazi Mladog Mjeseca, sto takodje predstavlja i početak rasta Mjeseca – Mjesec raste od konjunkcije (Mladi Mjesec) do opozicije (Pun Mjesec), a opada od opozicije (Pun Mjesec ) do konjunkcije (Mladi Mjesec).

Razdoblje rasta Mjeseca (naročito Mladi Mjesec) oduvijek se smatrao pravim trenutkom za započinjanjem bilo kakve aktivnosti, tj. trenutkom za sjetvu. Razdoblje dok Mjesec opada, smatra se razdobljem žetve, odnosno ubiranjem i uživanjem plodova onog što je prethodno stvarano ili posijano.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM