Astroportal

SJEVERNI MJESEČEV ČVOR konjunkcija Betelgeza 28 ° Blizanci-Donosi ratničku slavu, unapredjenje i bogatstvo …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sazveždje Orionis, nalazi se 28 ° 45 ‘Blizanaca

Ratnička slava, unapredjenje i bogatstvo. Izuzetna vojna sreća, upravljanje, pronalazaštvo, pronicljivost i pomoć u usavršavanju u umjetnostima i znanosti. Ako vaš natalnom horoskopu na ovom stupnju nalazi Sunce, Mjesec ili Jupiter izvjesna je neizmjerna sreća i velike počasti.

Betelgez je nepravilno promjenjiva narančasta zvijezda, smještena na lijevom Orionovom ramenu. Naziv potječe od Ibutu-I-Džauza, tj. Pazuh Glavnog ili Giganta, ali prema Ballinger znači “dolazak grane”.

Utjecaj: prema Ptolomeju, ima prirodu Marsa i Merkura, a Alvidas navodi dobar aspekt izmedju Merkura, Saturna i Jupitera. Donosi ratničku slavu, unapredjenje i bogatstvo.

U Zenitu horoskopa: izuzetna vojna sreća, upravljanje, pronalazaštvo, pronicljivost i pomoć u usavršavanju u umjetnostima i znanosti. Ako u isto vrijeme sa Suncem, Mjesecom ili Jupiterom, neizmjerna sreća i velike počasti.
Sa Suncem: zainteresiranost i sposobnost za okultne i mistične djelatnosti, akutna oboljenja, groznice, slava i visok položaj okončavaju se propašću na kraju.
Sa Mjesecom: delatan um, jaka volja, uzburkanost, ispod suzdržanosti krije se buntovnički duh, vojni uspjeh uz ispaštanje zbog svađa sa pretpostavljenima, mogućnost za stjecanje velike moći, počasti i blagostanja.
Sa Merkurom: ozbiljnost, studioznost, naklonost znanosti i književnosti; nepovoljno za dobit, slava kroz bavljenje pisanjem ili graviranjem u metale, povoljno za zdravlje uz podložnost nezgodama.
Sa Venerom: izvjesna povučenost i rezerviranost, izuzetan dar za pravljenje finog nakia, povoljno za dobit, neka žalost povezana s obitelji ili brakom.
Sa Marsom: oprez, suzdržanost, dobar vođa i organizator, počast i visoko zvanje u ratničkim poslovima.
Sa Jupiterom: ozbiljan i studiozan um, bavljenje opasnim i unosnim poslovima, velike počasti u crkvi ili na području prava.
Sa Saturnom: promućurnost, prepredenost, lukavo nepoštenje, izdaja prijatelja, život pun zbivanja, sa puno uspona i padova, konačno bogatstvo, ali uz malo raskoši, nepovoljno za obiteljska pitanja.
Sa Uranom: hitar, delatan i zao um, pomućuran zločinac, opće poznat kao varalica i krivotvoritelj, ali rijetko kad biva uhvaćen, sasvim ugodno ponašanje, velikodušnost i dobro srce, posjedovanje hipnotičkih moći i sposobnosti čitanja misli.
Sa Neptunom: pronicljivost, mehaničke sposobnosti, mogućnost pronalaska neke mehaničke naprave, zanimanje za spiritualizam, neko tjelesno oboljenje ili patnja, mentalni poremećaji, nije dobro za dobit, najveći uspjeh kroz partnerstvo, povoljno za brak i djecu, ali nesloga s braćom i sestrama, podložnost nekoj teškoj ili kobnoj nezgodi u zrelim godinama.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK