Škorpion i Ribe-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Škorpion i Ribe u horoskpu?

U vezi Škorpioni i Ribe oba partnera uživaju u ovoj sjajnoj, zajedničkoj uniji. Element oba znaka je Voda i zato je greda njihove zajednice dobro međusobno razumijevanje. Škorpion je jako duboka i tajnovita, dok je Riba idealistična iu svakoj situaciji traži nijanse. Škorpion može pomoći Ribi da ostvari svoje snove i ambicije – da ideje pretvori u realnost.

Fizička privlačnost između ova dva znaka je neodoljiva, a njihova veza posjeduje sve šanse za uspjeh. Riba je jako senzitivna, pa bi Škorpion trebao biti jako oprezna sa svojim otrovnom žaoku. Škorpion može biti Ribin zaštitnik od svijeta s kojim Riba ponekad ne može izaći na kraj sama. Riba posjeduje moć da izvuče na vidjelo nježnu stranu Škorpijin ličnosti, onu koju drugi ljudi vrlo rijetko vide i dožive.

Škorpijin je podanik Marsa i Plutona, a Riba Jupitera i Neptuna. Mars je drevni bog rata, i Škorpijin je dokaz Marsovog agresivnog, hrabrog, ratobornog i ponekad neprijateljskog utjecaja. U kombinaciji s utjecajima planeta Pluton, vrući Mars postaje ciklički i simbolizira preporod i nove početke. Škorpion je u stanju da se poslije velikih padova podigne, ali je isto tako sklona i da se razbacuje svojom snergijom! Jupiter, vladar nad Ribom, reprezentuje filozofiju, ekspanziju i neumjerenost, dok utjecaj Neptuna daruje Ribi sanjarsku auru i ljubav prema kulturama i medijima. Generalno, ova dva znaka su vrlo kompatibilna, jer Voda je materijalni i opipljiv fizički entitet i oboje je jako cijene kao svoj imetak.

Riba je rođena da povezuje čovječanstvo, i kada dođe u kontakt s Škorpijin intrigama, prionljivošću, ustrajnošću i jačinom, na zemlji nema jači spoj. Za ovo dvoje će uvijek biti komparativno lako složiti oko kompromisa. Oni komuniciraju domišljato, čitajući raspoloženja i misli jedno drugome. Oboje posjeduju dar psihičkog i psihološkog razine, mada će se Riba ponekad osjećati kao totalno gola i nesposobna prokrijumčariti tajnu misao kroz Škorpijinoj carini rentgenskog pogleda. Malo Zemlje i Vatre u njihovim astrološkim aspektima, osigurat nadahnutu i stabilnu vezu, s puno privlačnosti i emocija i osjećanja i svih lijepih stvari koje oboje vole. Moraju samo, barem ponekad, sebi osigurati jasan i realan pogled na život i sve ostale stvari oko njih. Ovaj spoj posjeduje sve – od vrućeg senzualnog seksa do spiritualne ljubavi.

Prisan i izdržljiv, ovo je perfektan horoskopski spoj dva vodena znaka. Škorpion je fiksni a Ribe promjenjivi znak – Škorpion teži koncentraciji na jedan projekt dok god ga ne završi, dok Ribe vole skaču s projekta na projekt, kako ih osjećaj nosi. Isto tako, partner u znaku Ribe može lako postati dio Škorpijinih razonoda i projekata. Zauzvrat Škorpion treba pružiti Ribi slobodu da uživa u vlastitim interesima. Riba može pokazati Škorpionu da je fleksibilnost ponekad bolja od ubjedljive odlučnosti, i da se kompromisi bez otimanja isplate. Škorpion i Riba se međusobno hrane energijama jedno drugoga i obično su kompatibilni u romansama kao iu poslovnim odnosima. Najbolji aspekt ovog spoja je sličnost njihovih priroda.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK