Škorpion / Jarac-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Vas nije nimalo lako poznavati, jer mnogo toga leži prikriveno ispod površine. Ova kombinacija Vašeg znaka i podznaka je brak između strasti i razuma, uz uvijek prisutno osjećanje pripadnosti jednom uzvišenom rodu. Žalosne i čeznutljive himere uglavnom nisu prisutne u snovima Škorpioni – Jarca, dok se hladnoća i ravnodušnost aktivno bore protiv uzburkanog mora strasti kako bi omogućili organizatorskoj ambiciji da dodje do izraza.

Kada sretnete neku od ovakvih osoba odmah shvatite, po “auri” koja je okružuje, da se ne radi o nekome tko je “kao drugi”. U stvari, to su tajanstvene, tvrdokorne i teške osobe! Ovi obazrivci koji ne vjeruju nikom, pa ni sebi samom, kadri su da na poslu iu drugim obvezama podnesu nadljudske napore. To su fascinantne, rezervirane i napete, katkad zajedljive i zabrinjavajuće ličnosti, opsjednute nekim svojim osjećanjem krivnje, zbog čega su često sumnjičave i oprezne u odnosima s okolinom. Također se mogu zapaziti očigledno neosnovani obrambeni stavovi. Ali za njih svakako ima objašnjenja u unutarnjim borbama koje su spomenute …

Jak ste znak. Brojni su oni koji zahvaljujući takvoj snazi ​​karaktera kao što je Vaša ostaviše traga na ovoj zemlji. Ali – sam bog zna! – koliko je istovremeno Vaš znak težak … Često ste i mizantrop, nepovjerljivi prema ljudima i zainteresirani samo za apsolutno – pravi “usamljeni vuk”. Mnogima izgledate ukočeniji nego što ste u suštini. Teško pokazujete svoje osjećaje i više ste okrenuti tradicionalnom stilu i konzervativnim vrijednostima.

Orijentirani ste na uspjeh, autoritet, savjesnost i osjećate potrebu da se osvedočite u konkretne rezultate svojih napora – važno Vam je da postignete uspjeh na materijalnom planu i da se dokažete …. Gledajte da se “otkačite” s vremena na vrijeme, jer su Vam kao kruh i voda, potrebni ljubav i prijateljstvo.

Skloni ste introspekciji – koju oštar i strpljiv um naglašava i sistematizira dopuštajući mu da odgonetne svoje unutrašnje tajne i da ih ponekad poveže s općim uređenjem svijeta. On je kadar da svojom jasnoćom, distancom, logikom i ustrajnošću privede uspješnom kraju jedno dugotrajno istraživanje. Budući da ste uporni i odlučno tragate za Istinom, zbog te Vaše aktivnosti se često opečete. Zbog toga se trudite da ojačate svoju osobnost, pokušavate je čvrsto izgradite, sve dok ne postane neka vrsta oklopa, neosjetljiva i ravnodušna prema nestalnim osecćanjima.

Posjedujete znatne adute za društveni uspjeh i duhovno uzdizanje, pod uvjetom da ste u stanju da se stopite sa onim što je ljudsko, da ga osjećate kao vlastito tijelo, ili da uzdignete svoj zemaljski mikrosvijet na kosmički nivo. U suprotnom, živeći u vlasti svojih slabosti mogli bi potonete mnogo dublje ispod svih tih vrijednosti. Budući da ste u velikoj mjeri i egoista, konformista, okorjeli nihilista, i da ste uvjereni u ispravnost svojih mnogobrojnih potisnutih želja, skloni ste da tonete u intelektualnu i sentimentalnu samoću, koju polako izgrađujete uvjereni da ste sposobni sami potražite (i pronađete!) svoju sreću …

Mitologija o Prometeju

Prometej (grč. Προμηθεύς) (lat. Prometheus) je, po grčkoj mitologiji bio sin Japeta i boginje Temide ili Okeanide Klimene i brat Atlasa. Prometej je stvorio čovjeka

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK