Škorpion / Lav-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovdje dominira moć, to je spoj Orla (viši simbol Škorpiona) i Lava. Agresivnost Škorpiona udružena je sa nadmenošću Lava, visoki let Orla u Sunčevoj grivi Lava vodi u Zenit ličnosti i često stvara osobe koje su opčinjene slavom i visinom; ambicija je ta koja im omogućava egzistenciju. Po njima, cilj opravdava sredstvo. Istinska snaga ove kombinacije ne leži toliko u vještini dostizanja postavljenih ciljeva ili otvorenom izražavanju cjelokupne snage ličnosti, koliko u umješnosti da sačuvaju osvojene pozicije.

Dvije ovako snažna znaka nisu ni mogla a da ne stvore ovako markantnu ličnost, izuzetno svjesnu same sebe. Nju, međutim, vodi snažna strast koja se lako može pretvoriti u manu. Jer, treba se čuvati Lava sortiranog potisnutom Škorpijom. Taj može biti kadar na sve da bi se nametnuo okolici: da izvrće moralne vrijednosti i svakog trenutka mijenja pravila igre, pravi se cinik, a nije u stanju razumjeti svijet i psihološke nijanse drugih i da bude potpuno nesposoban da ih prihvati.

U pozitivnom obliku veličina, samosavlađivanje, životna snaga, praktična inteligencija i oportunizam, kritički duh, prilagodljivi dinamizam, osjetljivost koju uzdiže ljepota, idealizirana strast, spektakularna ekstravertnost, sigurnost u sebe i povjerenje – vrline su koje se skupljaju i čine snažnu ličnost koja je u stanju kanalizirati sve otpore i da iz njih izvuče korist za ostvarenje svojih ambicija …

– Jaka ste ličnost i bez muke dominirate nad drugima. Vaše teškoće ogledaju se u tome što čim dobijete jednu bitku, bacate se u drugu, ne bi li se popeli još malo, zato što volite da se koristite svojim ugledom. Iskreni ste i direktni, romantični i idealista, pa ipak, ako niste savladali lekciju iz velikodušnosti, možete biti egoistični, tvrdoglavi i nedisciplinirani. Po prirodi egocentrični i ponosni, umijete da se plasirate, društveni ste, esteta, jednom riječju kreativac.

Vrlo ste izbirljivi o bilo kojim izborima da se radi. Zahtijevate puno i njegujete izvjesne principe, a osrednjost Vas prilično rastužuje. Ambiciozni ste, Vaši ciljevi moraju biti uzvišeni. Vaše prisustvo se osjeća u svakoj situaciji, u svemu što radite ste dramatični i volite se projicirati na publiku. Vaša negativna osobina: loše postavljen i upravljen ponos. Kada Vas netko povrijedi teško uspijevate oprostite i nikada ne zaboravljate. Vaše neprijateljstvo je nevjerojatno, koliko je nevjerojatno i vaše veliko prijateljstvo.

Imate stav, magnetizam, zahtijevate mnogo od drugih, ali i od sebe. Ako Vam ponekad nedostaje malo više popustljivosti, čovjek ne može a da Vam se istovremeno ne divi zbog hrabrosti i Vaše “ratničke” strane – ići ćete do kraja prema onome što Vam se suprostavlja i nikada se nećete povući. Normalno, u životu Vam neće baš sve ići glatko; neke se teškoće ne mogu izbjeći. Možete pasti u depresivna stanja iz kojih ćete uspjeti isplivate samo ako prevladate ozbiljne unutarnje blokade. Ipak, imate sve šanse da Vam se život odvija u pravom smjeru, pod uvjetom da djelujete elegantno, a to znači da izbjegavate da gazite po tuđim nogama …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK