Astroportal

Škorpion-Mjesečni horoskop za travanj 2022.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ljubav: Strast i erotika tijekom prvih deset dana jer vas podržava Venera prolazeći polje ljubavi. Inače, polje partnerstva i braka je jako važan sektor za Škorpiona tijekom ovog mjeseca, a to pokazuje boravak Marsa u tom polju. Dinamika, strast, akcija sve je dio vaše ljubavne priče sada. Sa Marsom nema sredine, tako da ćete od partnera tražiti velike odluke. Pazite se samo razdoblja nakon 15.aprila do 21. travnja kada će biti trenutaka kada vam komunikacija nije jača strana (Merkur u Ovnu, Sunce u Ovnu) i gdje ćete odmah i sada tražiti odgovore od voljene osobe. Taj isti period je dobar za one Škorpioni koje žele ostati u drugom stanju. Nakon ulaska Sunca u sektoru partnerstva (od 21.aprila) imate obećavajuće događaje sa svojom drugom polovicom.

Posao: Na polju posla je živo, ali vam neke stvari nisu bitne kao tijekom prethodnog mjeseca. Jupiter je smješten u kući potpore, statusa i karijere i svojim kretanjem naprijed (od 8.aprila) pokrenut će se neke velike priče. Imat ćete sretne okolnosti i dobru podršku, tako da ovaj mjesec može se ubraja u uspješne razdoblja na ovom planu. Podršku ćete imati i od Venere koja se smješta u 8.polju nakon 11.aprila i time vam donosi dobru financijsku podršku. Travanj je također mjesec sukoba i rivalstva, pa i svađa na ovom planu.

Zdravlje: Travanj je dobar za liječničke kontrole. Većina vas će biti preokupirana svojim zdravljem, što nije bez razloga. Ovo nije krizni period, ali je također dobar period da dođete do prave zdravstvene dijagnoze problema koji već izvjesno vrijeme imate.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK