Škorpion / Ovan-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kakav kaos nastaje iz kombinacije ova dva Marsova znaka. Snaga nametanja svoje ličnosti karakteristična za oba znaka može dostići ekstremne točke i preći u samouništavanje, ne fizičko, razumije se, ali intenzivno u očajničkom traženju perfekcije, koji na negativan način angažiraju fizičke i moralne snage ličnosti. Postoji zato u njima ogromna snaga volje, koja je baza jedinstva impulsa i čula.

Veza Škorpion – Ovan jako je obojena aktivnom, prodornom i delatnom seksualnošću, i stvara impulsivno i strasno biće, bez mnogo strpljenja i popustljivosti.

Uvijek budni smisao za kritičnost omogućuje ovoj osobi da svoje planove uspješno vodi ostvarenju, potvrđujući svoju individualnost, ali je nezavisnost duha može odvesti u pobunu; skrupulozna u akciji, mada ipak bez izrazite sposobnosti da u adekvatnoj mjeri uvažava potrebe i prava drugih, u potpunosti se angažira, ne samo umom već i živom strastvenošću koja preobražava osvajanje bilo kojeg objekta u njenu duboku potrebu. Nesavršenost, osrednjost i konformizam bližnjih smetaju joj i razdražuju je. Sukobe doživljava samom površinom kože i oštro reagira, kao da se brani od uboda nekog insekta.

Kada joj se nešto ne sviđa, ne ustručava se da to i kaže, ne oklijevajući ni potrošiti velika sredstva da bi riješila neki problem. Kada je opsjeda neka strast, ona ne provodi dane i dane u sanjarenju o onome što želi doživjeti, već naprotiv, prelazi u akciju fenomenalnom brzinom, uklanjajući one koji joj smetaju i čisteći pred sobom materijalne prepreke. Njena narav je bogata i moćna, inspirirana ogromnom vitalnošću, neprijatelj je rutinskog, snažna je i ima neiscrpni energetski potencijal. Njen život ne teče po strani od opasnosti, a iskušenja su joj neka vrsta rasterećenja …

– U osnovi ste nemirni, Vaš pristup svijetu je neposredan prije nego diplomatski. Izgleda da imate više energije no što to možete podnijeti. Imate borbenu narav i često se upustite u borbu samo da biste druge postavili na svoje mjesto. Izgledi su da nikada ništa ne radite sporo – nestrpljenje je karakteristično za Vas. Neumjereni u onome što osjećate i preduzimate, stalno ste na ivici eksplozije i samouništenja.

Takvoj prirodi, takvoj zapaljivoj naravi, koja uvijek ide do kraja, potrebni su snažni, uravnotežujući i udopunjavajući elementi da bi ublažila svoje nagone, zanos i ljubav prema akciji. Borite se za svoja uvjerenja i od onih ste koji će uložiti ogromnu energiju u ono u što vjeruju. Ne ustručavate se reći što mislite, bez obzira kome ćete stati na žulj; otvoreniji ste, s manje ograničenja i manje tajanstveni od ostalih Škorpion.

Vašoj hrabrosti ravna je samo Vaša nesposobnost da procijenite opasnosti: Vaša uvijek budna intuicija biće Vam jedini vodič. U sebi krijete mnoge agresije i unutarnje tenzije. Ljubav doživljavate kao udar groma i srljate u nju ne obazirući se na rizik. Ne gubeći vrijeme u odmjeravanju razloga, Vi ćete jurišati tvrdoglavo samo zato što je nešto, negdje u dubinama Vaše podsvijesti zadrhtalo i potaknulo Vas da krenete u akciju. Potrebno Vam je da malo obuzdate tu snagu koju imate i njegovati dosljednost …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK