Astroportal

Strijelac i Ovan-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Strijelac i Ovan?

U puno slučajeva Ovan i Strijelac čine idealnu kombinaciju, jer su oboje vatreni znaci puni entuzijazma. Ovan je stvoren da bude vođa, a Strijelac je slobodna duša i ne osjeća potrebu da u predvodničkom redu Ovnu pravi konkurenciju. Sva pitanja moći i kontrole mogu lako biti razriješena i na sve spremni Ovan nalazi pravog saputnika u optimisti Strijelcu.

Oboje pripadaju energičnim vatrenim znakovima i dijele ljubav prema putovanjima, fizičkim aktivnostima i zajedničkim interesima. Iz tog razloga se među njima obično stvara instantna atrakcija koja je u stanju traje jako dugo, mada Ovan nije baš uvak siguran u Strelčevu sposobnost da uspije u dugotrajnim vezama i odgovornostima, a Strijelac teži da vjeruje da je Ovan idealan partner samo ako ovaj prihvati Strelčevu predstavu o slobodi.

Ako Ovan počne ponašati suviše visokonoso, Strijelac će upotrijebiti svoje otrovne strelice i verbalno ugusiti svaki znak prepotencije. Oboje su idealisti i obično vjeruju u iste stvari, koje postaju ciljevi ka kojima teže.

Mars daje Ovnu sposobnost da predvodi u istraživanju novih teritorija, dok Jupiter daje Strijelcu filozofski temperament, zajedno sa velikim oduševljenjem za putovanja i rizik. Strijelac bi mogao sugerirati dobre solucije i strategije, ako bi Ovan bio spreman da ga sasluša, dok Ovan posjeduje sposobnost da Strijelca navede da se više potrudi, ako njegovo interesovanje za nešto opadne.

Strijelac često misli da bi Ovan svoju ljubomoru trebao da suzbija, kada se radi o situacijama koje Strijelac naziva “bezopasni flertovi”, dok Ovan želi Strelčevu iskrenost da bi mu zauzvrat pružio respekt. Možda tek kasnije u životu Strijelac će zavoljeti toplinu i prednosti domaće atmosfere, mada se Ovan na tu činjenicu ne bi trebao potpuno osloniti.

Neovisno o starosti, Strijelac će uvijek biti spreman staviti svoj život i ljubav na kocku – činjenica koja Ovna ljuti svo vrijeme. Ovan je senzitivniji od veselog i opuštenog Strijelca, koji bi ipak trebao promisli prije nego što izgovori nešto što bi Ovna moglo povrijediti. Ali čak i ako imaju problema, Ovan i Strijelac su spremni oproste i brzo zaborave međusobno nanesene boli. Brzo prelaze i preko svađa i ni jedan od njih nije zlopamtilo.

Život sa Strijelcem nikada neće biti dosadan, ako Ovan ima dovoljno jake nerve izdržati takav stres i kaos. Strijelac po prirodi nije baš vjeran i osjeća se najbolje kada žonglira nekoliko afera odjednom. Pošto Ovan posjeduje puno istih osobina kao i Strijelac, smatrat život sa Strijelcem interesantnom propozicijom.

Strijelca je teško ubrojiti među obiteljske osobe: za razliku od Ovna, provodit manje vremena sa potomstvom zbog svojih obaveza koje ga vuku na drugu stranu. Sve u svemu, sa malo truda od oba partnera, ovo može biti veoma dobra kombinacija i sretan spoj. Posto su im temperamenti i raspoloženja suviše slični, ovo dvoje nemaju puno šansi za uspjeh kao poslovni partneri, ali kao sastavni dio nekog momčadi mogu biti vrlo uspješni i sposobni za jako i dugovječno međusobno prijateljstvo.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK