Astroportal

Sunce sekstil Saturn-Pruža vam se sjajna prilika da izrazite svoj talent lidera i preuzeli odgovornije zadatke i obveze!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko ima osobnih točaka ili planeta na 29 ° Ovna, Raka, Vage, Škorpiona, JARCA ili RIBA, a posebno ukoliko su LAV, ŠKORPION ili RIBE vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na Vas osobno.

Sekstil Sunca i Saturna ukazuje na značaj usmjeravanja pažnje na jasno definiranje životnih ciljeva čime stvoriti strategiju kojom možete učinkovito iskoristiti svaku životnu šansu. Samodisciplina i naglašena sposobnost za organizaciju, upornost pri sprovodjenju planiranih aktivnosti. Metodični ste, sistematični i napredujete zahvaljujući vrednosm radu i ustrajnosti. Nadredjeni uočavaju vaše napore i spremni su nagrade vaš naporan rad – to je sada sasvim sigurno. Ovo je aspekt koji donosi konstruktivnu ambiciju, strpljenje, praktične uvide i znatno zreliji pristup problemima.

Ovo je značajan dan za sigurno napredovanje ka planiranim ciljevima. Preuzimate znatno odgovorniji stav u svim područjima života, od poslovnih tema do partnerskih i obiteljskih odnosa. Pruža vam se sjajna prilika da izrazite svoj talent lidera i preuzeli odgovornije zadatke i obveze, a obzirom da ste izdržljiviji i spremniji ustrajete možete očekivati ​​dobre rezultate i pohvale za svoj rad. Ovaj tranzit se povezuje s uspjehom, ali zapravo je samo jedan u nizu neophodnih koraka ka postizanju dugoročnih ciljeva.

Ukoliko vam je potreban savjet poslušajte stariju osobu muškog spola. Ovo je interval generalne stabilnosti u vašem životu, a niska razina stresa pružit će vam priliku da se posvetite poslu i zadacima koji su vam izuzetno važni. Polako ali sigurno poboljšavate i svoje šanse za zaradu i provjerene investicije, a svoje aktivnosti usklađuje s konzervativnijim dugoročnim prilikama za ulaganja. Odnosi sa starijim osobama muškog spola u krugu obitelji sada su u fazi jačanja i podrazumijeva se uzajamno poštovanje.

Ukoliko u natalnom horoskopu imate sekstil Sunca i Saturna sada ćete imati priliku izraziti kroz uloge lidera, preuzimajući veće odgovornosti i ozbiljnije poslovne zadatke.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK