Astroportal

Sunce u Strijelcu-potrebno je samo da imate dovoljno vjere u sebe, i svom životu date smisao …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko je Asc, Mc ili neka od natalnih planeta u sektorima 0 ° -5 ° Ovna, Blizanaca, Lava, Vage, Strijelca ili Vodenjaka energija ovog tranzita će biti od značaja za Vas osobno.

Ipak, svi ćemo osjetiti ovu astrološku promjenu – kada Sunce započne svoj tranzit kroz zodijački znak Strijelca aktivirat će se životna oblast koja je pod vladavinom Jupitera u vašem natalnom horoskopu – (astrološka kuća koja se nalazi u znaku Strijelca, Riba i kuća u kojoj je pozicioniran natalni Jupiter).

Duga je jedna od najljepših prirodnih pojava, koja pored optimizma ulijeva izvjesno strahopoštovanje. Ona asocira na moćne slike kao što su dobri duhovi, vilenjaci i patuljci. U mnogobrojnim legendama na samom kraju duge nalazi ćup s blagom, koji blagoslivljati onoga tko ga pronađe otkrivajući mu sreću, blagostanje, dobro zdravlje i besmrtnost. Ipak, jedna od najznačajnih priča o dugi nalazi se u Bibliji, u dobro poznatoj priči “Noina arka”.
U ovom predanju Noa je najveći pravednik svog doba – generacije koja je brojala neke od najnegativnijih ljudi do današnjih dana. Obzirom na svu negativnost tog doba Bog odlučuje da je Zemlji potrebno pročišćenje, i upozorava Nou da sagradi barku i da potom u nju ukrca po jedan par svake životinjske vrste (simbol kontinuma). Slijedi izuzetno dug kišni period od 40 dana, nakon kojeg Bog sklapa savez s Noom obećavajući mu da nikada više neće potapati Zemlju. Duga je upravo simbol ovog sporazuma.

Tijekom Sunčevog tranzita znakom Škorpiona na mnogo načina smo se suočavali sa teškim procesom pročišćenja i duhovnim “poplavama”. Mnogi su veoma teško podnijeli ovaj proces, tijekom kojeg su bili primorani da se iznova suočavaju s realnim problemima u svom životu. Ipak, duga nas podsjeća da nećemo biti uništeni spirtualnim poplavama – mi ih možemo nadvladati!

U suštini duga je moćan simbol optimizma i jedan od osnovnih simbola Strijelca. Kako bismo bolje razumjeli okolnosti u našim životima, moramo neprestano širiti svijest i povezivati ​​se s potencijalima koji su pred nama. Sada smo ohrabreni da prošlost (kakva god ona bila) ostavimo iza sebe, i potrudimo se da se fokusiramo na povezanost s nečim višim od nas samih, što će nas izbaviti i dozvoliti da nas ponovo preplave valovi entuzijazma i optimizma. Dok se bliži sezona praznika osjetit ćete priljev nade, duhovne povezanosti i vjere u svjetliju budućnost. Suština zodijačkog znaka Strijelac je u mogućnostima da se povežemo s vlastitim potencijalima – potrebno je samo da imate dovoljno vjere u sebe, i svom životu date smisao.

Struktura Ji Djinga

Predanje kaže da je legendarni Fu Hsi prvi izumio linijske cjeline knjige. Predanje dalje prikazuje da je sadašnja knjiga nastala poslije revizije dvije ranije knjige,

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK