Astroportal

SUNČEV znak ili PODZNAK u LAVU-Ubrzaće se dešavanja na fakultetu, u vezi ispita i učenja ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Uran nema velikog utjecaja na Lava pa može biti previše nestrpljiv ili previše spor da bi shvatio što se oko njega događa. Mnogi će proširiti suradnju sa strancima, otići za inozemstvo, ući u drugu vezu ili brak a neki od njih u paralelnu vezu, strasti će biti jake pa će mnogi Lavovi biti pretjerano “divlji”, neobuzdani i smeli.Sledi uspjeh u znanosti i sportu.
Ubrzat će se dešavanja na fakultetu, u vezi ispita i učenja uopće, možda počnete učite neki novi jezik. Moguće je vađenje nove osobne iskaznice ili putovnice. Iznenadna putovanja u inozemstvo. Stres zbog fakulteta, inozemstva, stranaca ili neostvarivanja neke ideje ili velikog plana.
Kada Uran prolazi kroz vašu 9. kuću, moguć vam je iznenadni odlazak u inozemstvo, i to, vjerojatno, avionom. Na tom putu ćete možda imati neka nova i neobična iskustva sa strancima.
Ako pohađate neku školu ili fakultet, ili ste na nekoj obuci ili tečaju, moguć je stres koga prouzrokuje ili uspjeh ili neuspjeh, sve zavisi od predispozicija u natalu.

Izgleda da vam se javlja volja za učenjem astrologije, a uz to ide i težnja ka duhovnom životu.
Ova kuća se brine o razvoju vlastite životne filozofije. Važno je da se istrenirate da mislite fleksibilno jer će Uran izmijeniti vaš pogled na svijet. Što prije uspijete integrirati nova sagledavanja u svoj život, to će lakše biti da izvučete prave zaključke. Uran se uvijek bori protiv stagnacije mišljenja, željeli vi to ili ne, i uvijek će pobijediti, čak i da ste toliko visoko razvijeni da vam nova iskustva nisu ni potrebna. Ako je takav slučaj, vi sigurno više ne bi ni živjeli na planeti Zemlji.
Za vrijeme trajanja ovog tranzita, mogli bi iznenada krenuti u drugo mjesto, možda čak iu drugu zemlju. Bliži ili dugi putevi bi vam mogli odrediti život. Ako želite naučiti više o astrologiji i sličnim temama sad je vrijeme da poradite na tome i krenete sa izučavanjem istih. Intelektualna stimulacija koju primati za vrijeme ovog tranzita je određena primiti odgovarajuće refleksije.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM