Astroportal

SUNČEV znak ili PODZNAK u ŠKORPIONU-budite sigurni da su vaše želje realne!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Donosi nestabilne poslove, one koji se nalaze preko veze, preko prijatelja ili interneta. Iznenadne prilike mogu biti dobre za posao, zato iskoristite višegodišnje razdoblje tranzita Urana kroz šesto polje. Neki ljudi neće osjetiti ovaj period ukoliko nemaju stabilan posao, jer će im generalno biti dobro od honorarnih poslova. A da bi ovaj period bio manje stresan, nadjite način da postanete privatnik. Ovdje se svaki autoritet kruni, dolazi do sukoba, osim ako radite s nekim tko Vam je prijatelj. Otiđite liječniku i odradite sve provjere, od stresa može doći do bolesti. Uzimajte vitamine i pokušajte voditi uredan život. Dobitak ku’nog ljubimca i promjena liječnika su moguće.
Ovaj znak dobiva priliku da napravi zaokret na poslovnom planu te započeli neki nov posao a ako je mlada da nađe dobar posao u kome će doći do izražaja njena originalnost.Može biti previše zahtjevna u partnerskih odnosima, može očekivati ​​od suradnika nemoguće. Teško će bitio bilo kome da je prati, ići će ispred svog vremena, tražit će način kako izraziti svoju kreativnost.Treba da pripazi na zdravlje.
Kada vam Uran prolazi kroz 6. kućii, lako je moguće promijeniti radno mjesto, bilo zbog otkaza (daleko bilo!) Bilo zbog isplatnijeg i sigurnijeg zaposlenje. Na starom poslu ste, vjerojatno, već po malo nervozni i vama vlada neka tenzija. Sve to može iskomlikovati i mogući problem sa zdravljem zbog napetosti i stresa.
Kažu da onaj znak kroz koji Uran prolazi može ukazati koji će dio tijela biti pogođen. Međutin, ako je zdravlje u natalu dobro, Uranovi aspekti se ne moraju loše odraziti na njega. Lako je moguće da napravite neke neočekivane inovacije u poslu, kao i pojava novih ideja, što vam može donijeti i lijepu materijalnu korist. Dobro za osobe koje se bave poslom u simbolici Urana – u to spadaju astrolozi, rad na kompjuteru, piloti ili neko drugo neobično zanimanje.
Ovaj tranzit je o restrukturiranju vaš profesionalne situacije. Ao ste nezadovoljni s poslom koji radite da bi zaradili za život, sada ćete biti u sistuacoji izvršiti neke temeljne promjene. Posebno, diktatorsko ponašanje vašeg šefa neće biti mirno prihvatano, pa je u ovoj fazi moguć prelazak na neko novo radno mjesto. Možda neće biti nužno promijeniti vaše radno mjesto, možda će vam biti dopušteno da pokažete više slobode u organizaciji posla koji već radite. Ako ste sebe učinili nezamjenjivim na poslu, tako da vaš šef ne može bez vas, on ili ona neće vas tako lako pustiti da odete, već će vjerojatno imati razumijevanja za bila šta što vi kritizirate. Samo, budite sigurni da su vaše želje realne. Ako osjećate pretjerano umornim i vaša buntovnička priroda ne učini ništa više osim ispunjavanja dužnosti prema samom sebi, to bi mogao biti znak neprikladsnog egoizma. Ovokvo ponašanje moglo bi vam uzrokuje neku bolest, što je također predmet šeste kuće.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM