Astroportal

SUNČEV znak ili PODZNAK u VODOLIJE-možda ćete dobiti iznimnu inspiraciju za pisanje, nove ideje i neobične događaje u okolici ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Vodenjak postaje smelija i spremniji kre nekim novim putem kroz život. Mijenja ideje, uvjerenja i biće ono što je, govorit ono što misli, bit ćete reformator i inicijator pozitivnih događaja. Imat će velikog utjecaja na druge, na kolege, ljubavnog partnera, donosit važne odluke koje se tiču ​​i nje osobno i njezinog statusa u društvu i njezine obitelji. Moguće je preseljenje u drugu državu ili grad.
Nekom će donijeti nov auto, računalo, a nekom iznenadna putovanja, kraća. Ukoliko se bavite trgovinom ili preprodajom nekih tehničkih stvari, možete biti sigurni da će Vam se posao ubrzati. Ukoliko hoćete ili možete, dobro bi bilo da iskoristite internet kao sredstvo reklamiranja. Ukoliko želite uvedete neke novine u reklamiranje ili neki novi proizvod, ponovite se u tehničkom smislu, sad je vrijeme za to.
Kada vam Uran prolazi kroz 3. kuću, možda ćete dobiti iznimnu inspiraciju za pisanje, nove ideje i neobične događaje u okolici. Moguć je manji sukob s braćom i sestrama (ako ih imate), kao i neplanirana putovanja.
Moguće je da će vas zaintrigirati učenje astrologije ili pak pisanje knjige o njoj. U slučaju da vam natalni horoskop to pokazuje, vodite računa o ponašanju u prometu, specijalno da bez veće potrebe ne prelazite ograničenje brzine, i isto tako, vodite računa o prednosti na raskrižjima.
Ova faza može inicirati promjene u vašem konceptu komunikacije. Rutinski odnosi s ljudima biće manje-više restruktuisani. Naglasak će biti stavljen na vašu bližu okolicu i vi ćete se možda preseliti i morati na naučite se slažete s ljudima u novom okruženju. U to vrijeme vjerojatno ćete to vidjeti kao teret. Pokušajte usmjerite vašu pažnju na šanse i razmišljajte o “novim tapetama” kao o jednoj interesantnoj promjeni tempa. Možda niste nikada razmišljali da sve početi ispočetka, ali mogli bi se zagrijati za tu ideju, i što se više toga događa, to će vaš intelekt biti više stimuliran. Na kraju tunela naći ćete novi pogled na život, koji će biti fleksibilniji nego stari pogled na život. Proučavanje astrologije moglo bi potaknuti ovaj razvoj.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM