Astroportal

Tjedni horoskop od 11:07 do 2022/7/17.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovan – Imat ćete problema u obitelji. Bit ćete jako angažirani oko svih potreba u vezi svog doma. Najbolji ste kad zagusti, a sada jest, i pokazat svoju diplomatičnost, organiziranost i predanost. Sve će vas to emotivno iscrpiti jer uglavnom niste svjesni vezanosti za svoju obitelj dok ne dođe do problema. Kao što se u svemu dajete maksimalno tako će i sada biti i samim tim zapostavljate ostale životne oblasti. Vama to neće biti važno, odmahivaćete rukom na sve poslov, ljubavi, sebe, hranu, san … Nedljivi ste i ne može biti drugačije. Krajem tjedna mogući zdvrastveni problemi jer vašem organizmu ipak treba malo mira i sna.

Bik – Imat ćete zelju za obiteljskim okruženjem, majčinskim zagrljajem, toplinom obiteljskog doma. Nedostajanje će vas pratiti i stvarati trenutke čežnje i želje za sigurnošću. Pokušajte organizirati neko obiteljsko okupljanje bez povoda, potrebno vam je i prijaće vam kao i domaća hrana. Bit ćete ispunjeni time da budu svi na okupu i da možete ih gledate. Vaše emotivno stanje se neće odraziti na posao u kome ćete taktički, diplomatične i organitzovano raditi. Odvajate uvijek te situacije i to je dobro po vas i materijalnu situaciju do koje vam je jako stalo. Imat ćete neki veći trošak novca.

Blizanac – Trudićemo se, rekla bih na silu, da širite ljubav i pozitivne vibracije prema ljudima, lakše i ljepše vam je tako. Imat ćete ljubavne probleme i bit ćete jako osjetljivi ali nećete dozvoliti da se to vidi. Pred partnerom ćete glumiti da je sve u redu i da volite život i želite mir u svijetu. Gricnula vas ljubomora i počinje crv sumnje da vas izjeda a nemate hrabrosti da ozbiljno pričate o tome. Ubacicemo neku šalu na tu temu i nitko vas neće shvatiti ozbiljno. Vaša odluka, mučite se tako i glumatajte. Poslovi su promjenjivi i dosadno vam je raditi. Ne vjerujte prijatelju za neku informaciju, provjerite je sami!

Rak – Veše letargično raspoloženje će se popraviti sredinom tjedna kada će vam se popraviti i materijalna situacija. Ipak puniji novčanik daje osjećaj sigurnosti koji vam je nedostajao. Platite račune koje morate i priuštite svojoj obitelji jedan izlazak. Izađite iz kuhinje i idite negdje na ručak ili večeru. Opustiće vas i prijaće vam promjena ambijenta a vaši voljeni će biti s vama. Imat ćete i neke poslovne ponude što će vam prijati i podići vam samopuzdanje koje je palo. I dalje imate emotivnu kočnicu u vezama. Nepovjerenje vas ne napušta. Pitanje je kome ne vjerujete, partneru ili sebi?

Lav – Iako ćete biti preglasni, u vašem stilu, svaka će vam biti na mjestu. Misli i rečenice će razoružavati sve oko vas. Radnih kojoj ćete umeti s ljudima. Koliko ćete moći da se nosite sa sobom je teže pitanje. Potištenost, seta i maštanje vas prate a pokazujete sjaj i diplomatičnost. Skriveni iza sebe gurate svaku emociju koja može vas slomi. Dizača zidove svojim gromoglasnim smijehom, okupljaćete gomile ljudi oko sebe da ne bi osjećali usamljenost koja vas razdire. Jedino je dobro što ovoga puta ne lažete sebe. Ako vam ponos dozvoli, isplačite se, imate i prijatelje koji će rado biti uz vas i pomoći vam da ovaj period prevladate.

Djevica – Niste svjesni koliko značite prijateljima jer redovito sebe nipodaštavamo i rijetko smatrate da vrijedite. Nesposobnost da osjetite ljubav i vidite zahvalnost će obilježiti dio tjedna. Bespotrebno zatrpate sebe. Neće vas novac, i dalje kao da bježi od vas, ali iako ste praznih džepova kao i većina ljud, to ne znači da ne vrijedite kao osoba. Nikako da naučite vrednujete sebe. Krajem tjedna zbog toga upadate u neraspoloženje koje vodi ka depresiji. Nemojte sjediti u kući, izađite bilo gdje, bilo s kim, i dopustite prijateljima da vas zabave. Potreban vam je smijeh, to vam je jedini lijek. Moguća veza sa starom ljubavi.

Vaga – Mislima ste daleko, odsutni od ovog vremena. Vraćate se u prošlost i skačete u budućnost, u sadašnjosti vas nema. Ne sviđa vam se jer je skučena za vaše želje. Vi biste da ste sada na eksluzivnoj plaži s najboljom poslugom i prelijepim pogledom a ne u svakodnevici koja je, iako nepredvidiva, za vas dosadna. Sjećate se perioda kada nitko nije ovisio od vas i bezbrižnosti tog vremena. Predstoji vam poslovni put ili posao s inozemstvom i to će biti vrlo uspješna suradnja. Eto jedne mogućnosti ostvariti svoje želje. Obratite pažnju na člana obitelji, netko ne govori istinu.

Škorpion – Tjedan koja će biti obilježena emotivnim stresovima. Većinu sami izazivate svojim naglim izljevima strasti, bijesa, nepovjerenja … Uran se lijepo pobrinuo za vas da vam ne bude dosadno u ljubavi i vi tu ništa ne možete, tko preživi s vama neka priča! Neće ni vama samima biti lako nositi se s tim unutarnjim emotivinim nabojima koji vas drmaju. Seksualne aktivnosti će vam pomoći te ih preporučujem da ih bude što više. Poslovi vezani za budućnost će vam biti jako uspješni i osigurat vam solidnu karijeru. Neka vas to to donekle smiri u eruptivnim raspoloženjima.

Strijelac – Karijera i posao ne idu onako kako bi trebalo, postoje problemi zbog vaših previše iskrenih i nepromišljenih riječi i postupaka. Ljudima ne prija istina o nečemu što nije dobro urađeno i kritike na njihov račun, posebno onima na važnim funkcijama. Vi i ne znate pred kim i kada ste kritizirali jer naivno vjerujete svima oko sebe. S obzirom da vam je savjest mirna i čista i da ništa niste slagali, tako se i ponašajte pa kako bude. Teško ćete shvatiti ali imate neprijatelja i budite pametniji od njega. Savjetujem mudrost i kontrolu nad riječima. Šutite i radite, rad se vidi, riječi su prolazne.

Jarac – Imat ćete pojačane poslovne aktivnosti koje će se još više širiti. Morat brzo misliti i još brže da delate. Vama to neće fiziki predstavljati problem, samo morate mnogo brže misliti nego inače. Dakle, trudite se da vam koncetracija bude na visokoj razini da se ne bi vraćali na jedan posao više puta, a čeka vas još mnogo novog posla. Obećaće vam više novca ali ja im ne bih vjerovala, ostaje da vjerujemo u čuda. Partnerski odnosi i veze će vam biti na zadovoljavajućoj razini i na tom planu očekujte samo lijepa dešavanja. Pazite se prehlade i da vam ne “ode” na pluća!

Vodenjak – Smanjena objektivnost na poslu jer su se umiješale emocije a to je nedopustivo. Postat ćete svjesni toga u nekom trenutku i bit ćete zapanjeni sobom. To će vas navesti na razmišljanje o prethodnom razdoblju, razmisljacu io partneru i nećete moći shvatite što vam se dogodilo. Često ste nesvjesni sebe i kada se družite vi flertujete. Vama to djeluje normalno i bezazlenoi ne shvaćate kako druga strana reagira a samim tim se i vaša osjećanja mijenjaju. Saberite se što prije jer ako to sami ne učiniti vrlo brzo će se pokazati da je sve bilo iluzija a posao je zbog toga bio neprofesionalno odrađen.

Ribe – Imat ćete dvostruke aršine na poslu, jedne pred kolegama druge pred nadređenima. Pokusavacu sebi da olakšate poslovanje na sve moguće načine. Posao i novac su vam neophodni i riješili ste učiniti nešto za sebe. Ako, i treba tako, samo ostanite dosljedni i ne dozvolite da vas izjeda osjećaj krivnje, ovo jednostavno morate učiniti. Ljubav vam je jako važna i prati vas povoljan period po tom pitanju što vam je i dalo snagu da se osmjelite i učiniti nešto za sebe. Bit ćete malo napetiji, preporučila bih vam da posjetite liječnika jer se to može odraziti na vaše zdravlje, posebno na kardiovaskularni sustav. Uzimajte magnezij, preventive radi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM