Astroportal

Tranzit URANA-originalnost, slobodoljublja, samovolja, osjećaj za ritam, intuicija …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Uran je planet i dobra i zla (mada generalno malefik), on ima i vrlo povoljne a i negativne utjecaje na čovjeka, pa se njegov utjecaj mora brižljivo proučiti. No njegov utjecaj je uvijek brz, nagao, neočekivan što ne znači da posljedice ne mogu biti trajne. Tranzit Urana, i ovu ćudljivu i hirovitu fazu treba shvatiti vrlo ozbiljno jer donosi nagovještaje o trajnim promjenama koje će dugoročno dominirati u našim životima.
Uvid u tranzitno kretanje Uranaa kroz natalnu kartu omogućit da upoznate nove aspekte vaše osobnosti. To može biti povezano s iznenađenjima koja će se otkriti nenajavljeno. Gdjegod se nađe Uran bit ćete suočeni s iznenadnim razvojem situacije koji će zahtijevati vaš prilagođavanje i fleksibilnu reakciju. Možda ćete iskusiti dosadu jer imate potrebu da pokažete drugu stranu svoje ličnosti i razviti svoju individualnost. Nagon za neovisnošću može postati tako jak da iznenadite i sebe i ostale vašim neobičnim akcijama.

Svaka diskusija o Uranu u tranzitu zahtijeva da se spomene i njegova konjunkcija s Neptunom koja egsistira neko vrijeme, i efekti ove dvije planete su teški za kombiniranje. Ova konjunkcija je nedavno bila locirana nekoliko godina u znaku Jarca, koji donosi političke konotacije. Za vrijeme ovog perioda neke političke strukture su razvrgnuti (Neptun) i to se dogodilo iu Istočnoj Njemačkoj prilično iznenada (Uran).
Harmonični tranziti Urana će vas motivirati uputiti pozornost prema budućnosti i učiniti što najbolje možete bi živjeli u društvu koje karakteriziraju sloboda i solidarnost.
Uran predstavlja koncentriranu snagu koja se može javiti iznenada i intenzivno.
Pozitivne psihološke manifestacije: originalnost, slobodoljublja, samovolja, osjećaj za ritam, intuicija.
Negativne psihološke manifestacije: ekstravagantno ponašanje, nepostojanost, kvazi – revolucionaran znak, suprotnosti, nestalan znak.
Biološke manifestacije: živčani sustav, meningitis, hipofiza, leđna srž, živčane i cerebralne smetnje, ozljede, operacije, nezgode.
Sociološke manifestacije: reformatori, izumitelji, tehničari, anarhisti, revolucionari.
Trajanje utjecaja tranzita: 2-10 nedjelja, ovisno da li normalno kruži ili je u mirovanju.

Poslije 75 godina Uran je krajem svibnja 2010. ušao u znak Ovna. Kada neka planeta u svom tranzitu preko Zodijaka prelazi iz posljednjeg dvanaestog znaka Riba u prvi znak Zodijaka koji simbolizira ličnost, ego, svijest o sebi, to će se vrlo upadljivo odraziti na onaj segment života koji simbolizira astrološka kuća koja pada u znak Ovna analogno simbolici koju ona predstavlja. Ova planeta je uvijek dominantna uvijek u horoskopima osoba koje su na neki način ostavile traga, kako u znanosti tako i umenosti. Unutarnji bunt mora naći svoj put i može, ako su aspekti loši, da osobu načini nasilnikom ili ako je u konjukciji sa Venerom npr. zavodnikom tj. zavodnicom.Uran uvijek aktivira planetu uz koju se nalazi unutar simbolike te planete pa će uz Mjesec dati vizionarstvo i genijalnost jaku intuiciju, velike zavodnice imaju ovaj položaj ali i veliki zavodnici, uz Veneru daje profinjenu erotičnost, smisao za zavođenje, uz Sunce jak ego , uz Marsa jak seksepil ali i nasilnost, uz Jupiter ambiciju i otmjenost uz Saturna upornost dignitet uz Plutona svojeglavost i promiskuitet. Naravno pozicije ostalih planeta “Osvijetlit” karakter osobe iz drugog kuta.

Pozicija Urana u horoskopu igra veliku ulogu u ljubavnom životu pa će se osobe koje pripadaju istoj generaciji dobro razumjeti jer su im Urani u konjukciji, vole istu vrstu glazbe, oduševljavaju se istim stvarima, imaju slične poglede na život. Svakih sedam godina kada prijeđe u drugi znak osjeti se promjena u glazbenom stilu, kulturnim događanjima jer na scenu stupaju “neki novi klinci”. Uran donosi transformaciju na osobnom i društvenom planu, promjene na staničnoj razini, svakih sedam godina vide se promjene u fizičkom izgledu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM