Astroportal

Tri ključa stvaranja sudbine-svijest, energiju i namjeru …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sve su moć i presudno važne za stvaranje dinamične sudbine, ali tri temeljne sastavnice svoje prirode nikada ne biste smjeli previđati. Štoviše, toliko su važne da biste ih trebali razmatrati svaki dan – pa čak i svakih sat vremena ili češće! Sljedeći savjeti pomoći će vam primjenjivati ​​ih u najvećoj mogućoj mjeri. U sklopu rutine uvijek imajte na umu tri presudno važna ključa stvaranja sudbine: svijest, energiju i namjeru.

SVIJEST
Vaša svijest stvara vašu stvarnost pa morate biti pozorni i prepuštati se samo pozitivnim mislima. Rješenje je razvijanje istinskog znanja o smjeru vlastitog mentalnog žarišta. Ako ste usredotočimo eni na vrijednost i radost svojega života, ta će se iskustva razvijati razmjerno pozornosti koju im posveć ujete.

Upamtite sljedeće smjernice kako biste ostali na pravom putu:

• Po pitanju svijesti ne budite zombi. Uvidite o čemu razmišljate i kako će to utjecati na vašu buduć ost. Samo vi možete upravljati sadržajem svoje svijesti.

• podsjećajte se na svoje mogućnosti po pitanju svijesti. Nipošto nemojte opsesivno razmišljati o onome što nije u redu. Umjesto toga usredotočite se na ono što može biti u redu i utvrdite samo tu predodžbu.

• U srcu i umu uvijek održavajte pozitivnu predodžbu samoga sebe. Kad god se okomite na samoga sebe, sjetite se svoje nove, pozitivne samopredodžbe i samoodređenja utemeljenog na ljubavi.

• Nikada nemojte biti više usredotoče eni na ono što vam nedostaje nego na ono što imate. Neka vam uvijek bude najvažnije potvrđivati ​​vlastite vrline i sve dobro što posjedujete. Na taj način nastavljate očitovati više obilja u budućnosti.

• Razmišljajte o svojim mogućnostima! Stvorite uzbudljive predodžbe sreć e i uspjeha u sebi iu svojoj budućnosti. Sjetite se tih predodžbi nekoliko puta dnevno. Neka budu vedre, jasne i bliske; usredotočite se na njih i duboko dišite, osjećajuć i radost i uzbuđenje. Na taj ćete način u svojim živčanim putevima potaknuti vrlo stvarne reakcije, stvaranje neuropeptida i svjesna očekivanja.

• Razmatrajte svoja očekivanja. Svaku pesimističnu misao pretvorite u optimističan zaključak o budućim mogućnostima.
Sjetite se da je svijet prepun beskrajnih mogućnosti. Očekujte najbolje i s vremenom ćete to i dobiti!

ENERGIJA
Energiju neprestano odašiljete i primati. Sve što vam se dogodi jest vrać anje onoga što odašiljete u svakom trenutku. Vaše misli, vjerovanja i emocije čak iu ovom trenutku odašilju vrlo jasne signale o tome tko jeste i što ste voljni prihvatiti u svojemu životu. Ako želite privući uspješne situacije i ljude koji će vam pomoći u njihovu stvaranju, vaša rezonancija mora vibrirati zdravim vjerovanjima, pozitivnim mislima i istinski radosnim emocijama.

• Uvijek budite svjesni da neprestano stvarate energiju.
Energiju stvarate čak i ako toga niste svjesni. Stoga se što češće upuštajte u misli i vjerovanja koja će stvoriti pozitivne i privlačne vibracije.

• Uvijek birajte podupiranje i poticanje samoga sebe te vjeru u sebe.
Energija samopouzdanja započinje samopoštovanjem. Ako svojim mislima i postupcima omalovažavate samoga sebe, pozivate svijet da čini isto. Uspjeh nikada ne odjekuje sukladno stavku sumnje u sebe pa stoga svaki dan afirmirajte svoju vjeru u sebe.

• Birajte optimizam!
Pesimističan svjetonazor nema nikakvu energetsku vrijednost. Što god se događalo oko vas, vi možete gledati dalje od problema i otvoriti se za primanje rješenja. Razmišljajte o tome kako situacija može biti bolja, a potom djelujte u tom smjeru.

• Otkrijte svoju istinsku svrhu.
Sjetite se da je dio vaše misije povezivanje s vlastitim duhom pa doznajte više o tome tko ste i zašto ste ovdje. A kad ustanovite, poštujte to!

• Ostanite u sadašnjem trenutku! Energetski gledano, vaš uporište moć i jest sadašnji trenutak. Sjetite se da svaka nova sekunda nudi novu moguć nost promjene svijesti i energetske vibracije. Čak i ako ste prije minutu bili ispunjeni negativnošću u, sada možete izabrati drukčiju vibraciju. Oprostite si i odustanite od prošlosti. Primjenjujte moć sadašnjeg trenutka kako biste stvorili čudesno lijepu budućnost.

• Živite u ljubavi i dubokoj zahvalnosti. To su najprivlačnije energije koje možete odašiljati. Šaljite ljubav ljudima koji vas okružuju i projektima kojima se bavite. Živite sa zahvalnošću za sve što imate i za sve što jeste. Vaša namjera uvažavanja i zahvalnosti privlači još više onoga za što ćete biti zahvalni.

NAMJERA
Vaše namjere usmjeravaju vašu energiju i svijest te kao takve stvaraju žarište vaših životnih ciljeva. Istinski uspjeh proizlazi iz čiste motivacije, nikada iz straha. Ako ostvarenju svojih ciljeva težite zbog poboljšavanja svrhovitog i radosnog života, svojim ćete namjerama potaknuti velikodušan Univerzum vam pomoći na sve moguće načine.

• Svoje ciljeve nipošto ne određujte kao jedini izvor svoje sreće, vrijednosti ili određenja. To neizostavno stvara nestrpljivost i očaj – vrlo škodljive energije koje će onemogućiti ostvarenje vaših snova.

• Ozbiljno razmotrite svoje namjere – vezane uz profesionalne ciljeve i uz svakidašnje aktivnosti. Razmislite o tome zašto radite to što radite, a potom se zapitajte je li svaka namjera č ista ili je utemeljena na strahu. Ako utemeljena na strahu, promijenite djelovanje ili razlog zbog kojega djelujete.

• Pazite da vaš namjere nisu suprotstavljene. Ako želite uspjeti u nečemu osobitom, morate biti sigurni da to doista želite. Također znajte da to zaslužujete i vjerujte da je izvedivo. Svoju narudžbu Univerzumu nemojte poništavati suprotnim sumnjama i vjerovanjima.

• Odustanite od svake emocionalne vezanosti uz svoje ciljeve. Odustanite od potrebitosti, nestrpljivosti i očaja; budite strpljivi, ali ustrajni. Pronađite zadovoljstvo u procesu i naposljetku ćete opaziti istinsku vrijednost.

• Svaki dan živite s svjesnom namjerom. Namjeravajte živjeti radosno! Bez obzira na to obavljate li kakav uobičajeni zadatak ili ste zaokupljeni ostvarenjem svojih snova, činite to s čistom namjerom. Težite vrijednosti, miru, ljubavi i zahvalnosti.

• Svaki dan utvrđujte namjeru povezivanja sa svojim izvorom ljubavi, s Univerzalnom Inteligencijom, sa suosjećajnim Božjim srcem. Što tu živu svrhu više uvodite u svoj svakidašnji život, to će vaša energija biti bolje usklađena s neiscrpnim poljem svih mogućnosti.
Iz knjige “Kvantni uspjeh”

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM