Astroportal

Usporedni horoskop je posebna karta zajedničkog bića ili njihovog odnosa, …

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Toliko smo često u nedoumici vezano za našeg partnera ili budućeg partnera, ako bolje upoznamo partnera i sebe lakše ćemo se snalaiziti u budućnosti. Usporedni horoskop je horoskop koji se pravi za analizu odnosa dvije osobe. Usporedni horoskop (Davison) je posebna karta zajedničkog bića ili njihovog odnosa, kao trećeg entiteta. Ovaj horoskop se pravi tek upoznavanjem i li ulaskom u vezu dvije osobe, i tumači se u sklopu natalnih karti osoba. Ovo je vrlo bitan horoskop, koji ukazuje na sve ono čemu se osobe raduju u vezi, što im prija ali i opisuje probleme koji s tim odnosom dolaze. Ovaj horoskop će najviše dati sliku što drži osobe u vezi a što ruši njihov odnos. Njačešće odnos osoba u vezi nije simetričan, postoji razni nivoi odnosa i ljudi su u odnosima iz različitih potreba pa tako mogu i ostati u odnosima iz različitih razloga, pa je vrlo bitno precizno analizirati ovaj horoskop, da bi osobe stekle realniju sliku njihove veze, te šta osobe mogu očekivati ​​od odnosa i kakav će on biti. Vrlo je bitna i prognoza ovog horoskopa, naročito za kraće vremenske periode, jer tada osobe mogu se spreme na eventualne izazove, probleme ali i da se savjetom i razgovorom potrude da ne dodje do problema.

Pored ovog horoskopa, preporučljivo je da se na samom početku veze napravi i Kompozitni horoskop, koji je, za razliku od Davisona, mnogo osobniji i subjektivniji, i daje sliku emocija u odnosu. Uvijek smo emoitvno uvučeni u neki odnos, a koje su to emocije i koliko tko u odnosu daje po ovom pitanju, objasnit će ovaj kompozitni horoskop, za koji se takodje mogu napraviti prognoze. Objektivne okolnosti koje se dobivaju analizom horoskopa odnosa i ovog horoskopa, koji opisuje ono što osjećamo u vezi mogu biti potpuno drugačiji, pa je važno usporediti i ova dva horoskopa, da bi se dobila kompletna slika onoga što osobe mogu očekivati ​​od odnosa, na čemu poraditi i što su zapravo ušli u jedan odnos.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK