Vaga i Ovan-Slaganje znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Atrakcija i privlačnost između Ovna i Vage je česta, ali nažalost ne uvijek i trajna.

Ovo je spoj dva različita karaktera sa jako različitim ličnostima. Venera je planet ljepote i romanse a Mars planeta strasti romanse. Ovan vjeruje u ravnopravnost spolova i ravnopravnost bračnih partnera, iu početku će biti amiziran vaginom pokušajima da dominira vezu. Ali, prava borba počinje kada Ovan napokon shvati da je Vaga totalno ozbiljna što se toga tiče.

Ovan (vatreni znak) i Vaga (zračni znak) su oboje idealisti i romantičari, ali brzine njihovih djelovanja su vrlo različite. Zrak hrani vatru – Vaga se divi Ovnovoj neovisnosti i teži odlučujućim akcijama, dok Ovna privlači Vagin stil i ljubav prema kooperaciji.

Oba znaka su talentovana za dramu i strastvene situacije, pa je veza na početku vrlo uzbudljiva. U svakom slučaju, impulzivne Ovnove akcije će se ubrzo sudariti sa Vaginom tendencijom da sve dobro odvaga. Vaga uživa u momentima promišljenosti, u kojima Ovan često gubi strpljenje. Ovan nikada neće moći razumjeti agoniju neodlučnosti Vage, a Vaga će Ovnovu brzopletost uvijek smatrati teškom za podnijeti.

Pri nedostatku razumijevanja, gađaće se argumentima kao grudvama. Činjenica da oboje posjeduju impulzivnu prirodu i temperament, može biti odlučni aspekt njihove međusobne privlačnosti na početku veze. Vaga je uvijek rada i spremna da koliko god može pomoći onima koji su u nevolji, dok Ovan takve akcije smatra gubljenjem vremena, pogotovo ako osjeća da je osoba u nevolji sposobna za samostalni opstanak.

Ljubav Vage prema harmoniji se projicira i na okollinu, gdje aljkavi i neorganizovani Ovan zna da izgleda kao mrlja na panorami. Njihov međusoban trud za harmoniju u kućanstvu biće esencialan. Vaga voli strastvene debate ali nema interes za otvorene konflikte.

Kombinacija ova dva znaka će biti u najboljem stanju ako se bazira na zajedničkim interesima, bilo na bazi vere ili kreativnih projekata. Ovaj spoj omogućit i jednom i drugom da vide vrijednost partnerovog mišljenja, njegove stavove i poglede na različite situacije.

Bez povjerenja i vjere u oslonac, spoj Vatre i Zraka bi bio samo vruća para koja se brzo raspline i nestane. Oboje moraju naučiti kako se oslone i da vjeruju jedno drugome.

Što se posla tiče, Vaga je veoma sposobna za marketing a Ovan zna kako privući i zadržati mušterije. Uzimajući u obzir susret ove dvije ličnosti, ovo ne bi bio preporučljiv tim za zajedničke poslove, ali uzimajući u obzir sve ostale aspekte i sposobnosti oba partnera – poslovni odnos bi mogao biti uspješan ako bazira i na jakom prijateljstvu i respektu prema partnerovim idejama i poslu.

Najbolji aspekt ovog spoja je harmonija rezultiranu od unije Venere i Marsa. Održavanje ravnoteže između osobnih stvari i stvari partnera je veliki aspekt iskustva za oboje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK