Vaga i Vaga-Slaganje znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu dvije Vage u horoskopu?

U ovoj kombinaciji su oba partnera puna energije i oboje previše zahtjevaju jedno od drugoga, što vezu čini veoma napornom za oboje. Ako nemaju dovoljno vanjskih interesa, lako migu postati nervozni i izfrustrirani jedno drugim, jer ni muškarac ni žena Vaga ne vole provoditi puno vremena u kući.

Kada Vagin stil susretne Vaginu eleganciju, privlačnost je obostrana i momentalna. Oboje imaju skoro iste interese i kvalitete, što im može pomoći da bolje razumiju jedno drugog. Oboje uživaju u tome kada im se drugi dive, čak i dalje od samo kućne teritorije i oboje brzo shvaćaju i razumiju motive jedno drugoga. U ovoj kombinaciji oba partnera imaju toliko toga zajedničkog i toliko malo razlikosti i konflikata, što ovaj spoj pravi jako preporučljivim za “duge staze”.

Romantika počinje kada su dvije Vage nađu u ravnoteži. Afere u postelji su očaravajuću i čak malo ekstravagantne. Ovo dvoje stvarno jako dobro razumiju jedan drugoga, dive se međusobno zajedničkim vrlinama i čak gaje simpatije prema zajedničkim manama. Najveći problem u ovoj vezi mogu biti neriješeni konflikti, jer oboje zaziru od diskusije kada se pojave nesporazumi ili različita mišljenja. Oboje radije zaboravljaju incident, samo da ne bi narušili zajednički mir – i upravo to vremenom može dovesti do nagomilavanja problema. Veliki su ljubitelji umjetnosti i sposobni potrose puno novca i vremena u dekoriranju zajedničkog doma, u čija četri zida će se uvijek vraćati da napune svoje baterije energijom.

Njihov zajednički život je sklon jako hektični vremenima – često provedu mnogo više vremena s drugim ljudima, nego jedno s drugim.

Upozorenje: Vage su ponekad sklone da budu skoro paralizirano neodlučne. Ako oboje istovremeno upadnu u takvu jednu fazu neodlučnosti, nista neće biti u stanju riješiti dok god se barem jedno od njih dvoje ne izvuče iz te paralizirajuće krize. Oboje rado izmišljaju nove načine da zadovolje jedan drugog u postelji i time konstantno drže strasti i međusobnu seksualnu privlačnost na razini. Sklonost nevjeri je često problem koji prijeti ovom spoju, jer su oboje jako zaljubljivi i odanost im baš nije najjača strana, mada posjeduju prilično jaku i eruptivnu ljubomoru.

S vremena na vrijeme bi trebali napraviti kratku pauzu i dati oduška jedno drugome na neko vrijeme. Oboje posjeduju sakrivenu stranu dubokih osjećaja i mračnih briga, koju samo u rijetkim slučajevima otkrivaju drugim ljudima. Iako Vaga pripada kardinalnim znacima Zodijaka i često teži da bude vodič u vezi, ipak mnogo bolje od ostalih kardinalnih znakova prihvaća stvaranje ravnoteže, koja daje dovoljno prostora za potrebe oba partnera. Poslovni odnosi između dvije Vage imaju šanse za uspjeh, jer oba partnera poštuju timski rad i sposobni su postati čak i dobri poslovni prijatelji. To bi mogao biti ključ za uspješnu suradnju, jer u ovom slučaju oboje znaju da respektuju i poštuju vizije i poslovna zalaganja partnera

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK