Astroportal

Venera sekstil Pluton-ostanite čvrsto na zemlji jer iluzije o savršenoj ljubavi ili idealnoj emotivnoj vezi brzo vode ka gorkom razočaranju!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko ima planeta u sektoru od 21 ° do 25 ° Bika, Raka, Djevice, Škorpiona, Jarca ili Riba, a posebno ukoliko je Bik, Vaga ili Škorpion Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak, energija ovog tranzitnog aspekta će se odnositi na vas osobno.

Generalno, i bez obzira na vaš Sunčev znak i podznak, obratite pažnju na natalne kuće koje su u znacima Bika, Vage, Škorpiona i Jarca, jer će upravo te životne oblasti biti aktivirane

Svi aspekti Venere i Plutona su izuzetno intenzivni, ipak sekstil za nijansu ublažava ovaj intenzitet i pruža nam priliku da koristimo aktualne energije na krajnje produktivan način i maksimalno ih iskoristimo. Do ponedjeljka ćete uočavati da su vaša osjećanja izuzetno snažna i duboka i graniče se sa opsesivnim. Obzirom da je Pluton povezan s kolektivnom idejom preživljavanja, a Venera sa žudnjom da budemo u kontaktu s drugima, suočavaćemo se sa stvarnom potrebom za odnosima, potvrdjujući da su oni dio života svakog pojedinca.

Na razini transformativne astrologije ovo je savršen period za analizu samoporažavajućeg ponašanja, i na posljedice po odnose koje imate s bliskim ljudima iz bliskog okruženja. Ukoliko strepite od toga da ćete biti povrijeđeni u ljubavnoj vezi ovo će vas sprečavati da se prepustite zaljubljivanju, ili ukoliko se bojite obvezivanja da li vas ovaj strah sprječava u želji da ostvarite odnos koji je više od površne seksualne priče i koji ima dublji smisao? Kakve god da su teme u vašim odnosima (a svi ih imamo) razumijevanje osobnih manevrisaanj i navigacije ovim vodama su imperativi, i upravo uz ovu spoznaju možete izvući maksimum iz sekstila Venere i Plutona, jer upravo sekstil daje šansu da se oslobodimo ovih beskorisnih obrazaca ponašanja . Ukoliko započinjete emotivnu vezu pod ovim aspektom činiće se da je ona neminovna, da ste pod snažnim uplivom sudbine. Ipak ostanite čvrsto na zemlji jer iluzije o savršenoj ljubavi ili idealnoj emotivnoj vezi brzo vode ka gorkom razočaranju i okončanje uz kajanje.

Upoznajte Blizance

izgled Mladolika, obično vitka, izrazito visoka ili niska, gracioznih pokreta, čak i kada ima pomalo dječačko ponašanje, ima lijepe šake i noge. Svjetlijeg je tena,

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK