Astroportal

Venera trigon Mars-Izražena je potreba za ljubavlju, senzualnost, izbor …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko ima osobnih točaka ili planeta u sektorima od 9 ° do 12 ° Blizanaca, VAGE ili Vodenjaka, a posebno ukoliko su OVAN, Bik, Vaga, Škorpion ili STRIJELAC vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas osobno.

Ovaj tranzit ukazuje na uspjeh koji ostvarujete s izuzetnom lakoćom zahvaljujući dobrim medjuljudskim odnosima. Strasteveni ste, topli, izražajni i živahni. Odličan period za financijske pothvate, vaš društveni život je u fazi ekspanzije, uživate u romansi i kreativnim izazovima. Sada ste spremni za preuzimanje inicijative, žudite za dostizanjem planiranih rezultata i spremni da se posvetite radu. Ovaj tranzit donosi emotivno zadovoljstvo, njegujete odnose stvarajući dobru povezanost koja će se pokazati kao izuzetno benefična i plodna. SREĆA. Vaši kreativni izrazi su izuzetno stimulativni za okruženje.

Izražena je potreba za ljubavlju, senzualnost, želja. Dan dubokog unutarnjeg mira i harmonije, prijatelji i partneri su iskreni, a obitelj i rođaci otvoreno izražavaju naklonost. Sve društvene aktivnosti obavljate sa predivnom lakoćom i realizirate ih uspješno. Povoljna ponuda za partnerstvo, radujete se emotivnom i seksualnom skladu. IZOBILJE. Ponuda za sklapanje intimnog prijateljstva uz puno poštovanje uzajamne naklonosti i diskrecije.
Današnji tranzitni trigon Venere i Marsa ima fizički značaj i stimulativan je za seksualne želje, čak i ako niste obično otvoreni za ovakav pristup odnos sada ste inspirirani i otvoreni za ponude. Umjesto da uživate u seksualnosti, u odnose koji su sada u povoju uložiće emocije i pokušati blagim pristup stvorite idiličnu atmosferu punu ljubavi i topline. Bez ljubavi neće proći ovaj tranzit – iako je strast naglašena Venerin harmonizujući utjecaj vodiće vas zajedno kroz ovaj idiličan period. Uživate u popularnosti koja će rezultirati brigom drugih o vašim potrebama i željama. Odličan aspekt za poslovnu afirmaciju – uravnotežen pristup, šarm i energičnost otvorit će vam sva vrata.

Struktura Ji Djinga

Predanje kaže da je legendarni Fu Hsi prvi izumio linijske cjeline knjige. Predanje dalje prikazuje da je sadašnja knjiga nastala poslije revizije dvije ranije knjige,

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK