Astroportal

Venera trigon Saturn-Gajite naklonost pročišćenu od strasti, a vaši društveni i financijski interesi će uznapredovati ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko u njemu ima osobnih točaka ili planeta u znacima BIKA, Blizanaca, DEVICE, VAGE ili VODOLIJE, a posebno ukoliko su Bik, Vaga ili Vodenjak Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas osobno.
Ovaj tranzit će biti izuzetno povoljan za vas ukoliko u vašem osobnom horoskopu ima osobnih planeta na 00 ° Blizanaca, Vage ili Vodenjaka.

Tijekom ovog izuzetno benefičnog tranzita možete razviti nove ideje o boljoj poslovnoj organizaciji i financijskim pitanjima. Postupaće disciplinirano iu pitanjima odnosa i kreativnim djelatnostima. Odličan dan za početak emotivne veze sa osobom koja je starija od vas ili ima bogato životno iskustvo, a pravne teme se rješavaju s lakoćom.
Smisao za realnost, trezvenost, osećanje odgovornosti, štedljivost, rezerviranost, odanost, samokontrola, poboljšanje odnosa sa starijim osobama. Bit ćete postojani i dobro ćete prolaziti po pitanju sentimentalnog života.

Gajite naklonost pročišćenu od strasti, a vaši društveni i financijski interesi će uznapredovati. Sklapate trajna prijateljstva i veze. Ovo je povoljan period za poduzimanje osiguravanja zalihe za budućnost. Kako Venera ulazi u trigon sa Saturnom koji simbolizira odgovornost, razum i definiranje ograničenja, uočit ćete pronalaziti zadovoljstvo u obvezama, bez uobičajenog osjećaja prisile. Njegujete emotivne odnose i želite učiniti sve što je moguće da ne bi došlo do konflikata. Ako vam se dogodi da vas obuzmu tužne misli lako ćete to prevazilaziti i oraspoložiti se. Možda ćete inicirati obiteljski skup ili dan provesti s jednim od roditelja, vjerojatno raspoloženi slušati nekoga tko ima mnogo više životnog iskustva od vas.

Upoznajte Blizance

izgled Mladolika, obično vitka, izrazito visoka ili niska, gracioznih pokreta, čak i kada ima pomalo dječačko ponašanje, ima lijepe šake i noge. Svjetlijeg je tena,

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK