Astroportal

Venera u Devici- čarolija nestaje a realnost na dijelu!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Svaki odnos koji je tek u povojima je perfektan sve dok se ne dogodi ono što je neizbježno – čarolija nestaje a realnost na dijelu. Nažalost, mnogi odnosi ne uspijevaju prenositi taj primamljivi djelić čarolije u realan život, već uočavamo da smo ulagali u iluziju o savršenstvu (koje nema), i kada se suočimo s realnim dogadjajima oni počinju se odražavaju na vezu. Da, riječ je o svim onim nezaobilaznim životnim segmentima kao što su posao, odgovornosi i obveze koji vezu mogu uništiti u potpunosti.

Planeta ljubavi Venera danas okončava svoj tranzit vatrenim znakom Lava i ulazi u zemljani, praktični znak Djevice. Venera je ovdje u znaku svog pada i njeno izražavanje emocija je krajnje ograničeno. Zbog ove neudobne postavke Venera se suočava sa svim mogućim problemima i počinje ih nabraja kao inspektor porezne prekršaje. Iako se može činiti teško, posebno jer i dispozicija tranzitne Venere (Merkur u znaku Lava) usmjerava energiju na želju za uživanjem, potrebno je sagledati sve oni koji su uključeni u problem i pokušaj razumijevanja.
Tijekom Venerinog tranzita znakom Djevice posvetite vrijeme uspostavljanju rutine koja će zadovoljiti potrebe i vas i partnera, jer svaka veza prolazi kroz fazu transformacije, suočavajući se s frustracijama i teškoćama. Ovaj segment ciklusa je neophodan kako bismo shvatili nesavršenost drugih, i kako bi drugi bili spremni prihvatiti naše osobne nesavršenosti.

Prolazak Venere kroz znak Djevice može vam donijeti nešto dinamičniju situaciju na radnom mjestu, ili možda i emotivnu vezu s osobom s kojom ste se povezali kroz poslovno okruženje. U svakom slučaju ovo je prvobitno dinamičan interval za zapošljavanje, posebice ukoliko je Venera vladar Asc-a ili je vaš natalno Sunce u znacima Bika ili Vage. Ipak, znak Djevice nije najugodnije mjesto za Veneru jer sada je naglasak na obvezama i odgovornostima, a tu ne preostaje previše prostora za zabavu i opuštanje. Kada prihvatite ovu činjenicu možete početi koristiti vrijeme unijeti malo kreativnosti u radno okruženje kako biste se ugodnije osjećali. S lakoćom ćete otvoreno razgovarati, a ovo je i signal za poboljšane odnose s kolegama. Jednako ste popularni i među šefovima jer stvarate dinamičnu radnu atmosferu u kojoj se radi s uživanjem. Ukoliko ste imali problema na radnom mjestu sada možete računati na vaš šarm prilikom svladavanja ovih situacija.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM