Astroportal

Venera u Raku / Venera u znacima -Strategija odnosa (astrološko tumačenje)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovo je plodna Venera, jedna od najljepših u zodijaku, osoba koja obnaša ovu poziciju ima sve atribute unutarnje i vanjske ljepote, no znati je da treba paziti na prehranu, jer je hedonist, voli dobru hranu i fina pića. Sklona je pretjerivanju. Nije osobito vjerna, iako će se graditi vjernom, ona je igrač na duge staze, nerijetko i tri veze istodobno a da voljeni nemaju pojma što im se iza leđa događa. Ipak je ovo venera plodnosti, majčinstva, uživa u odnosu s djecom, njeguje posrnule i stare, daje od sebe sve, ali kad uzima, uzima dostojanstveno. Venera u Raku blista željom, radišna je, osobito predana u humanim poslovima, odlična je kao sestra u bolnici, ali ne manjka joj niti želje za drugim poslovima, osobito su dobri biolozi / biologinja, nutricionisti, razumiju se u hranu odlični su u kuhinji, za štednjakom, ali ne vole iskorištavanje, ali događa se, baš se njima događa da ih iskorištavaju zbog njihove predanosti radu i radišnosti, ali one pamte, Venera u Raku dugo pamti, a kad se njihova snaga pokrene nema im ravna, silnom snagom ruše sve pred sobom. Kadikad su mazne mačkice kadikad prkosne žene. Odlična je to pozicija, žena ove pozicije uživa u romantici, uvod je dobra hrana fina romantična večera šetnja uz obalu mora, rijeke ili jezera, a može i glavnim trgom grada, voli biti viđena ali se zna i skrivati ​​dok ne skine višak kilograma. Muški ove pozicije vole žene, ali to ide prema obožavanju pa se predugo zadržavaju na zglobovima nogu, prstima stopala, rukama, vratu žena, na sitnicama i detaljima pa postaju opterećujući faktor, žena puna želje nakon sati priče gubi želju i zaspi. Muške ove pozicije zanimaju ženska zanimanja, često su dobri pjesnici, ali nezainteresirani za sam koitus, nije uvjet, bez brige.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM