Astroportal

Venera u Raku / Venera u znacima -Strategija odnosa (astrološko tumačenje)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovo je plodna Venera, jedna od najljepših u zodijaku, osoba koja obnaša ovu poziciju ima sve atribute unutarnje i vanjske ljepote, no znati je da treba paziti na prehranu, jer je hedonist, voli dobru hranu i fina pića. Sklona je pretjerivanju. Nije osobito vjerna, iako će se graditi vjernom, ona je igrač na duge staze, nerijetko i tri veze istodobno a da voljeni nemaju pojma što im se iza leđa događa. Ipak je ovo venera plodnosti, majčinstva, uživa u odnosu s djecom, njeguje posrnule i stare, daje od sebe sve, ali kad uzima, uzima dostojanstveno. Venera u Raku blista željom, radišna je, osobito predana u humanim poslovima, odlična je kao sestra u bolnici, ali ne manjka joj niti želje za drugim poslovima, osobito su dobri biolozi / biologinja, nutricionisti, razumiju se u hranu odlični su u kuhinji, za štednjakom, ali ne vole iskorištavanje, ali događa se, baš se njima događa da ih iskorištavaju zbog njihove predanosti radu i radišnosti, ali one pamte, Venera u Raku dugo pamti, a kad se njihova snaga pokrene nema im ravna, silnom snagom ruše sve pred sobom. Kadikad su mazne mačkice kadikad prkosne žene. Odlična je to pozicija, žena ove pozicije uživa u romantici, uvod je dobra hrana fina romantična večera šetnja uz obalu mora, rijeke ili jezera, a može i glavnim trgom grada, voli biti viđena ali se zna i skrivati ​​dok ne skine višak kilograma. Muški ove pozicije vole žene, ali to ide prema obožavanju pa se predugo zadržavaju na zglobovima nogu, prstima stopala, rukama, vratu žena, na sitnicama i detaljima pa postaju opterećujući faktor, žena puna želje nakon sati priče gubi želju i zaspi. Muške ove pozicije zanimaju ženska zanimanja, često su dobri pjesnici, ali nezainteresirani za sam koitus, nije uvjet, bez brige.

Struktura Ji Djinga

Predanje kaže da je legendarni Fu Hsi prvi izumio linijske cjeline knjige. Predanje dalje prikazuje da je sadašnja knjiga nastala poslije revizije dvije ranije knjige,

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK