Astroportal

Venera u Ribama / Venera u znacima -Strategija odnosa (astrološko tumačenje)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ona je tu kao riba u vodi, uživa u ovoj poziciji, najplemenitija pozicija Venere, lijepa, skromna, humana u svom djelovanju, oči često tamne ili zelene, dogodi se i plavi odraz neba u tim krasnim očima, voli životinje, pse, mačke, osobito konje, kao i Venera u Strijelcu. Ova je pozicija kao i pozicija Venere u Raku, medicinska sestra, teta u vrtiću, učiteljica razredne nastave, sve što je vezano uz pomoć, osobito voli pomagati djeci pa su često defektolozi, logopedi, a ima ih i povjesničara umjetnosti, jer vole lijepo, vole umjetnost, vole operu, no dobro danas baš za operom ne luduju ali u 19 i 20 stoljeću do šezdesetih jesu. Vole sve što ih podsjeća na prošlost, ne vole grubost, vole nježno, polako, romantične su prirode, vole večeru uz svijeće, šum mora, lagano udaranje valića o šljunak obale, njihovo kotrljanje, vole šum bora, šum lišća, s jeseni tuguju, u proljeće se bude, cvjetaju, ljepotom obasjavaju svijet. Ali ono što je najvažnije to je njihova mudrost, one pomažu riječima, tihim smirenim glasom i kada žestoko trpe od tuge, jer one jesu tuga, one su anđeli tuge, one tugu poznaju i znaju se s njom nositi one znaju tugu razotkriti one su borci protiv tuge, jer su je upoznale, kao što se da bismo spoznali dobro treba razotkriti zlo u samom biću u njegovoj srži, jer zlo i dobro su kao noć i dan i Venera u Ribama je svjesna toga već zarana. Divno je to stvorenje, nema nježnijeg. Muški ove pozicije nisu baš umješni u životu, ali žene jesu, oni su pjesnici, autistični pisci, skloni čašici u kakvoj opskurnoj birtiji u predgrađu, u nekom Neptunu, u nekom zaglavlju gdje piše tuga, gdje je tuga sinonim za život, gdje su i psi namjernici rekli laku noć. Muški ove pozicije su tužni ljudi koji u žena izazivaju sjetu i što se događa, eureka, oni osvajaju tugom, tužnim pogledom pjesničkim izrazom, oni osvajaju svojom sposobnošću sviranja, oni su glazbenici, izvrsni pjevači, multitalenti, oni skidaju ženi po zvijezdu s neba lagano da ne padne glasno, a žene ove pozicije trnu uz svijeću, zajedno s njom gube se u nemoći, gube se u strasti, gube se u predanju, ali nježno, one vole nježno samo nježno one vole dodir, one vole mlaz vode, dodir svile i takva im treba ruka, muška ruka, iako se ne libe niti ženske ruke, ali to ne odaju, to je njihova tajna, slikari su književnici, oni su, s Venerom u Ribama umjetnici koji svijetu daju mnogo toga ne samo za godinu, već za stoljeća, npr. slike, rukopisi, književna i glazbena djela. Ovo je kompleksna pozicija i bitno je odrediti poziciju vladara i suvladara, Neptuna i Jupitera, a oni su sada u Ribama i Biku, stoga je Ribama sada tako dobro da toga nisu niti svjesni, no dobro nije dobro samo Veneri u Ribama već Ribama općenito, ali ponajviše Veneri u Ribama, to je plodnost, to je rađanje to ljubav, to je odbljesak nježnosti u smiraj dana.

Struktura Ji Djinga

Predanje kaže da je legendarni Fu Hsi prvi izumio linijske cjeline knjige. Predanje dalje prikazuje da je sadašnja knjiga nastala poslije revizije dvije ranije knjige,

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK