Astroportal

Venera u Škorpionu / Venera u znacima -Strategija odnosa (astrološko tumačenje)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Uh, ovo je žestina, pomor riba u moru, nestanak dinosaura, jauk medvjeda u pustinji, njisak umornog konja na raskršću, magarčev pjev pred parenje. Ovo je žestina, nema ovakve ljepote, ovakve crne ljepote ovakve privlačnosti nema takvog sexa kao s Venerom u Škorpionu, istina ona ne uživa u ovoj poziciji, jer je u ovoj poziciji Venera violentno, ali osvaja opasnošću, uvijek su u vrijeme tranzita Venere Škorpionom nedaće , silovanja, ubojstva, mali ljudi nestaju, žene se stapaju s kamionima, sila i nasilje, žestoko i nepravično ponašanje, muški predu poput risa, gube razum, uzimaju, ne pitaju, žena ne da, a oni grabe, policija ima posla, zatvara …, zatvori puni. Ima li što lijepo? Ima! Strast, neobično snažna strast, ljubav u ponoć, na kiši u parku ili veži dok pucaju munje gromovi, trpe nježnost poljubaca, jecaj žene uzdah muškarca, jecaj uzbude, dolazi do prijetnje, nebo plače od strasti, ulična rasvjeta plinske, topi se led u hladnjacima, travka trne, maslačak gubi svoju boju, tratinčica se boji niknuti. Koitus snažan voli opasnosti uzbuđuju je strast na vijaduktu, ljubav u šumi, seks na klupi u parku, često sado mazo, voli vezanje daje se ali i traži, daje sve, u zagrljaju nudi, govori nesuvislo, često prljave riječi, voli uzbuđenja svih vrsta , Venera u Škorpionu je teška, ali s toliko strasti da ne odoli niti vitez okruglog stola, no dobro danas su stolovi četvrtasti, ali ne odoli niti kućni tip, mešetar ili papak, svi se okreću, muško ove pozicije je šarmer, taman, oči boje crne svile, zavodnik, ali na n-tu, nema zbora odmah koitus u parku na klupi već navedenoj veži, pod suncem, na moru pod kišom, munjama, mercedes se ljulja jače od oluje, nema zbora, sila je u muškarcu, voli on i takve, strasne žene, crne tamne dugih kosa, tamnih metalnih očiju …, visina nije važna, ali voli vretenaste vižljaste žene, one koje se izvijaju trbušno. Žena ove pozicije opasnih je namjera zmija otrovnica slatkorječiva kad treba, ali nije uvjet, ai da je uvjet daje toliko da muško više od toga i ne treba …, leži pod njezinom štiklom, pače jauče i trpi, liže čizmu, tolika je njena snaga, mislim na ženu ove pozicije ,. Muški su temperamentni, isto tako opako žestoki zavode samo pogledom. Ako su gay onda su aktivni gayevi, ne mislim na parkove i fontane.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM