Astroportal

Venera u Vagi / Venera u znacima -Strategija odnosa (astrološko tumačenje)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Pompozna, graciozna, u svom sjedištu (Venera je vladarica Vage) okružena ljubavlju i pažnjom, ne miče prstom, a zarađuje oko nje lete, manekena, osobita u zavođenju migom, ne traži, ali dobiva, aktivna u svemu gdje se ne treba fizički angažirati, može biti pisac, pjesnikinja, rječita, ne žuri, zna da može, odgovaraju joj svi mogući prostori u kojima je prate pogledom, ne voli zviždanje niti prostačke upadice, ne voli kamiondžije niti one neurednih noktiju, ona je prije svega esteta. Venera u Vagi je oličenje društva, centar je društvenih zbivanja, aktivna u svemu, a osobito u sexu, tu je kraljica, ali žena …, muškarac dvoji, on je esteta, često modni dizajner, tj šnajder ili krojač, dvoji o spolu sviđaju mu se i muški, ali neće, boji se ogovaranja, moralan izvana iznutra mućak. Prema ženama je poput tetrijeba, makar i ružan gradi se lijepim, on zna i može, kad osvoji i odradi napušta žrtvu vraća se ženi koju ne ostavlja, jer se boji samoće, obitelj mu baza za akciju, da ne duljim lažan je to sjaj Venere . Ali dobra je strana kod oba spola želja za znanjem, kao i Blizanci lako upijaju znanje lako ga prenose, često su profesori ili pak pravnici, pa i matematičari, tvrdi, rječiti, ali nekako iskvareni, nikada ne zbore istinu, stalno nešto vrdaju, žena voli dodir, priču, šaputanje, dugu predigru, muški bi sve brzo i radi recke na revolveru, šepuri se pred muškim društvom. Često je prodavač bureka, dakako figurativno rečeno. Galeb, po dalmatinski. Zdravlje: problem kože i bubrega, kao i šećer u krvi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM