Astroportal

Venera u znaku Ovna-napad sebičluka može vas voditi ka nevoljama!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Vrijeme je za vruću zimsku romansu. Ako po prirodi nemate visok stupanj samopouzdanja i dojadili su vam ovi hladni zimski dani pripremite se za promjene – tijekom ovog Marta, dok Venera tranzitira kroz zodijački znak Ovna, uz maksimalno ojačano samopouzdanje čekaju vas prave oluje strasti.
Venera u zodijačkom znaku Ovna je vrlo strastven tip, a kada govorimo o ljubavi ona je ta koja je brza i izravna, ona bez ikakvog straha pravi taj značajan prvi korak. Obožava uzbudjenje i uživa kada osjeća da je željena, uživa dok joj se dive zbog njezine neovisnosti, drskosti, ali ovo joj može uzrokovati i emotivne probleme jer ne posjeduje sposobnost prilagođavanja niti razumijevanja za kompormise. Ili ćete je pratiti u stopu ili možete nastaviti svojim putem.
A činjenica je – Partnerstvo je Dvosmjerna Ulica.

Esencijalna priroda Venere je receptivna, u njezinoj je srži duboka potreba za razumijevanjem i privlačenjem, prihvaćanjem. Ona prezire osjećaj da je progonjena, da nema izbora, stoga je pozadina emotivnih odnosa do 2018/3/31. maksimalno izmijenjena.

Prognoza će se odraziti na životne oblasti koje su pod vladavinom VENERE u vašem natalnom horoskopu (pogledajte koje planete i koje natalne kuće su vrhovima u zodijačkim znacima Bik i Vaga).

Ipak, dok Venera tranzitira zodijačkim znakom Ovna gdje je u izgonu, čini se kao da je na svakom koraku prilika za novu romansu. Hrabriji smo nego ikada u težnji da ostvarimo željeno. Možda postoji majušno oklijevanje u pripremi za pregovore jer je prisutna težnja za brzim zadovoljenjem. Uostalom, možda ćete biti više zabrinuti za to što vaši voljeni čine za vas i malo zapostaviti želju da vi njima udovoljavate. Ovaj napad sebičluka može vas voditi ka nevoljama, ukoliko ste u dužoj emotivnoj vezi. Unatoč svim manama Venere koja tranzitira kroz zodijački znak Ovna ukoliko je iskoristite kako biste osvježili svoj seksualni život ispunjen strastima može ostati u vašem sjećanju zauvijek.

Struktura Ji Djinga

Predanje kaže da je legendarni Fu Hsi prvi izumio linijske cjeline knjige. Predanje dalje prikazuje da je sadašnja knjiga nastala poslije revizije dvije ranije knjige,

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK