Astroportal

Visak i proricanje-pogled u budućnost …. rastumači PORUKE!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Nekada davno, da bi saznale spol djeteta, žene su prakticirale jednostavnu tehniku ​​gatanja: napravile bi klatno uvukavši konac u iglu. nakon čega bi ga postavile iznad unutarnje strane nadlanice istovremeno izgovarajući pitanje. Ako bi se igla zanjihala u smjeru kazaljke na satu, to je značilo da nose sina, dok je suprotno kretanje ukazivalo na to da će na svijet donijeti devoj-ćicu. Gatanje pomoću viska drevna je tehnika koju prakticiraju mnogi narodi, a cilj je da se dobiju odgovori na važna pitanja. Klatno se pravi od konca ili kože, a može se upotrijebiti i lanac na čijem je kraju zakačen visak.

IZABERITE IDEALAN “ALAT”

Ezoteričan su veliku pozornost pridavali izboru materijala od kojeg se pravi visak. Najčešće su kombine-vali metale sa poludragim kamenjem, primjerice – srebrni lanac sa gorskim kristalom, ametistom ili olovom. Početnicima se savjetuje da to budu igla i konac, ili kožna alatna kristalom i olovom.

Za izradu klatna postoje određena pravila: konac mora biti dugačak 40 cm. dok visak ne bi trebao biti duži od 5 cm. Prije upotrebe ostavlja se da prenoći na prozoru, najbolje u vrijeme punog mcscca, da bi se što bolje napunio energijom.

ENERGETSKI PEČAT

Visak će biti spreman za upotrebu tek kada mu date vlastiti energetski pečat. Stavite klatno na dlan, preklopite ga drugim dlanom, zažmirite i polako izogvarajte:

“Ja (izgovoriti svoje ime i prezime), ponosni sam vlasnik ovog viska koji će uvijek kazivati ​​istinu, za dobrobit svili. Nikada me neće navesti na pogrešan put niti će dozvoliti bilo kakvu manipulaciju. Uvijek je iskren jer kroz njega leće božanska ljubav. ”

TEHNIKA UZEMLJENJA

Budući da nemate iskustva u gatanju viskom, morate izvesti i uzemljenje, da bi božanska energija neometano kružila kroz vaše tijelo i rekvizit. Sjedile na stolicu uspravnih leda i nogu raširenih oko 10 cm. Stopala su čvrsto na zemlji, a šake naslonite na koljena. dlanova okrenutih prema gore. Nekoliko puta polako odahnite i izdahnite, a onda zamislite kako vam se iznad glave pojavljuje blještava bijela svctlost. koja ulazi preko tjemena, prolazi kroz tijelo i noge, i odlazi u zemlju. Nakon ovog malog “uvoda”, spremni ste za rad s viskom.

“DA”, “NE” I “MOŽDA”

Narednih nekoliko dana morat vježbati da biste se energetski povezali s viskom i naučili da tumačite njegove odgovore. Šalite za sto uspravnih leda i postavite stopala jedno pored drugog. Ako ste dešnjak. visak držite lijevom rukom i obrnuto. Naslonite lakat na sto (podlaktica treba pravi kut od približno 45 stupnjeva u odnosu na površinu stola) pridržavajući konac palcem i kažiprstom desetak ccni-timetara od vrha, dok visak treba biti oko centimetar iznad stola. Počnite damu postavljate pitanja, primjerice: “Pokaži mi odgovor da”, a onda pratite u kom smet u se kreće. Pričekajte da se umiri, pa ponovite postupak još dva puta da bi vam visak pokazao odgovore “ne” i “možda ‘! Prije nego što postavite konkretna pitanja, zamolite visak da vam kaže da li je spreman za gatanje. Ukoliko je odgovor negativan, ostavite proricanje za neku drugu priliku. Dok ne pređete na napredniju tehniku ​​gatanja, postavljajte visku pitanja čiji odgovori ne zah-vaju više od “da”, “ne” i “možda ‘!

NE MOŽE BEZ DOZVOLE

Kada savladate ovu vježbu, možete prijeći na narednu koja se izvodi pomoću sheme A prikazane na našoj slici. Prije nego što počnete s gatanjem, stavite papir na stol, a visak postavite u centar kruga, pa ga lagano podignite i upitajte možete li gatate. Ako dobijete dozvolu, postavljajte pitanja (samo ona čiji odgovori mogu glase “da” ili “ne”), a prije novog odgovora pričekajte da se vrati na centar kruga.

RAD SA krugom

Nakon što ste savladali početne korake, slali gatanje viskom pomoću ezotcrijske tablice (shema B), polukruga s poljima na kojima su slova i brojevi. To znači da pomoću ove metode možete dobiti složenije odgovore i saznati ime neke osobe, odredite važan datum … I u ovom slučaju morate upitani visak je li rapolozen za proricanje. Pomoću ove metode možete saznati svoj emotivni potencijal, ali i kolika vam je špirit ualna ili mentalna snaga.

rastumači PORUKE

Na lijevoj strani nalaze se simboli koji predstavljaju emocije, llzičku snagu, um i spiritualnost. Ukoliko želite provjeriti potencijal neke od tih područja, stavite vrh viska pričekajte da se vrati na centar kruga.

RAD SA krugom

Nakon što ste savladali početne korake, slali gatanje viskom pomoću ezotcrijske tablice (šcma B), polukruga s poljima na kojima su slova i brojevi. To znači da pomoću ove metode možete dobiti složenije odgovore i saznati ime neke osobe, odredite važan datum … I u ovom slučaju morate upitani visak je li rapolozen za proricanje. Pomoću ove metode možete saznati svoj emotivni potencijal, ali i kolika vam je spiritualna ili mentalna snaga.

rastumači PORUKE

Na lijevoj strani nalaze se simboli koji predstavljaju emocije, fizičku snagu, um i spiritualnost. Ukoliko želite provjeriti potencijal neke od tih područja, stavite vrh viska na željenu ikonicu i držite ga nekoliko trenutaka, potom polako prelazite iznad svakog broja krećući se slijeva nadesno (počinjete od – 9). Iznad kojeg broja visak zatitra, to će predstavljati vrijednost psihičke, mentale ili spiritualne energije. Ako želite da vam visak otkrije neko ime, stavite ga u početni položaj označen na skici, a onda pustite da se klati prema određenom slovu. Na isti način može vam otkriti i brojeve koji označavaju važne datume. Visak takodc može vam poruči da vas voli, ako se zanjiše prema toj ikoni (označena križićem na lijevoj strani polulopte), ili da vam priopći da nije raspoložen da ispisuje pismo (ikona na kojoj je označena šaka). Uživajte dok radite viskom i prihvatite ga kao razonodu, nikako kao “naredbodavca” bez kojeg ne možete donesete ni najbanalniju odluku.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM