Astroportal

Vodenjak & Blizanci-Kako se Vodenjak slaze sa ….. Ljubavni profil (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Oba znaka pripadaju vazdusnim horoskopskim znakovima, pa je mentalna konekcija u ovoj kombinaciji exelantna. Oboje posjeduju intelektualne sposobnosti, vole razgovor i razmjenu ideja i posjeduju puno energije za zajednicko trosenje. Uzivaju u medjusobnim inteligentnim izjavama i zaključcima i rado vode dugotrajne, fascinantne razgovore o ljudima, idejama i lokacijama. I jedno i drugo preziru gubljenje vremena! Vodenjak zeli slobodu da se pozabavi svojim projektima i planira svaki korak unaprijed. Blizanac zeli intelektualnu slobodu, sposoban je promatra situaciju s nekoliko točaka gledišta i time razumije Vodolijin razloge za izbor projekta koji podrzava. Nekonvencionalni Vodenjak voli biti spreman za svaku pustolovinu ili experiment, sto ce i Blizanca drzati u formi. U svakom slučaju, Vodenjak posjeduje stabilnost i jačinu duha i spoznavsi to Blizanac ce se osecati zbrinuto saznanjem da ce imati na koga da se osloni ako vremena postanu teska. Brizne i humanitarne namjere Vodenjaka izazvace postovanje i odobravanje kod Blizanca. Uran, vladar Vodenjaka, pun je iznenadjenja i neočekivanih promjena. To ce u potpunosti odgovarati Blizancu – rijetko ce biti dosadno u ovoj kombinaciji i Blizanac ce dobijati dovoljno stimulacije za svoju dualnu licnost. Vodenjak je podanik odgovornog Saturna i nezabrinutog Urana, dok Blizancem upravlja komunikativni Merkur, bozanstveni glasonosa. Zrak je element svijesti, komunikacije i transfer znanja. Vodenjak je uvijek pun velikih ideja, jer Uran podrzava progresivno i originalno razmisljanje, a Saturn daruje odlucnost pretvaranja tih ideja u djelo. Vodenjak ponekad tezi da postane emocionalno ovisan i spreman je da isproba sve novo uz partnera, cak i kada se radi o ljubavi i sexu. Blizancu to odgovara i cesto ce uzivati ​​u zajednickim diskusijama “poslije akta”. Ali za razliku od Blizanca, Vodenjak voli ponekad biti “vuk samotnjak” i s vremena na vrijeme ce mu trebati period odstojanja i samoce, za punjenje svojih unutarnjih baterija. Upozorenje: kada Vodenjak pozeli period samoce, Blizanac ne treba reagirati uvredjeno! Radi se o prolaznom stanju koje ce brzo nestati. U ljubavnoj i sexualnoj umjetnosti Vodenjak je spreman da pokusa sve novo i fasciniran je sexualnim experimentima. Ovo dvoje ce se rijetko dosađivati ​​jedno s drugim, pa čak i ako do toga dođe, Vodenjak ce teziti ka bludnom prijedlogu da u ljubavnu igru ​​pozove i ponekog gosta! Ljubomora i ideja o posjedovanju partnera nekarakteristično je za ovaj spoj. Oni dobro funkcioniraju kao tim: kao bračni drugovi, ljubavnici, poslovni partneri ili samo prijatelji. Najbolji aspekt odnosa izmedju Blizanaca i Vodenjaka je njihova sposobnost da surađuju i djeluju kao tim. Zajedno ce biti u mogućnosti pružiti dobru podlogu za njihove inspiracije i fantazije. Njihova uspješna verblna interakcija moze ovaj spoj uciniti vrlo sretnim i uspješnim.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK