Astroportal

Vodenjak / Blizanci-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Genijalnost Vodenjaka i elastičnost Blizanaca nalaze neku svoju ravnotežu u ovoj kombinaciji. Ali takva kombinacija je uvijek na rubu kraha: oba ova Zračna znaka neprekidno traže mogućnost da se rašire na račun onog drugog. Ponekad jasni intelekt Blizanaca nadvladava utopije i iracionalni svijet Vodenjaka, iz kojeg ona crpi svoju snagu. Ponekad trijumfira idealizam i individualnost Vodenjaka.

Jedna madagaskarska izreka kaze: “divlja mačka ce uzalud biti obešenjak, time neće steći javno uvažavanje”. Takvo može biti i stanje Vodenjaka – Blizanca, tog nezavisnog, originalnog bića, zanetog komunikacijom. Njegovo uobičajeno dobro raspoloženje čini ga vidno društvenim i iz njega zrači takav osjećaj različitosti da se njegova okolina često zbog toga nalazi zatečenom i izmijenjenom, kao da je pretrpjela utjecaj nekog nepokolebljivog uvjerenja, raspoloživog u prirodnom i nesvjesnom stanju ove simpatične i poletne ličnosti koja je iskonski branitelj osobne slobode i koja ne zna za druga ograničenja osim onih koje je sama sebi postavila.

Eto dakle super – intelektualca u zodijaku; njegova živa i jasna inteligencija, gipkost karaktera, interes za druge i dar psihološkog promatranja su glavni aduti njegove društvene prilagodljivosti. On se ne može zadovoljiti samo prihvaćanjem ponačanja prema okolnostima, niti preoblikovanjem svojih stavova u funkciji tekućih ideja, već voli suoči svoje osobne koncepcije sa svjetlošću koju mu okolina, mediji, njegova iskustva donose. On zna da ostane budan za sve što može obogatiti njegovu ličnost u jedinstvenom smislu.

Taj način bivstvovanja i razvijanja ga često stavlja na rub zajednice smrtnika i nije uvijek dobro prihvaćen od njegovih bližnjih. Tako on poznaje i “samoću trkača sa dna” i ide svojim putem, s tvrdoglavošću onog koji zna da nitko ne može dotrčati na njegovo mjesto. Često mu se događa, tijekom napredovanja, otvoriti nove puteve na moralnom ili materijalnom planu ili na planu ideja …

– Vi ste zabavni, živahni, nemirni. Društveni kontakti s ljudima su Vam vrlo važni. Nevjerojatna je lakoća s kojom komunicirate. Imate sposobnost da manipilišete s nekoliko stvari ili ljudi istovremeno i da Vas to nimalo ne zbunjuje. Promjenjivost Vam ovisi od naknadnog, često mudrijeg razmišljanja i morate naučiti da se koncentrirate, a da ne djelujete impulzivno. Imate sklonost ka tome da se raspete i da ne ispunite uvijek ono što obećate. Pošto ste sposobni, duhoviti, društvo Vam oprašta površnu crtu koju posjedujete.

Mada vješto folirate kada je to potrebno, zahvaljujući elastičnosti karaktera i spretnosti da se prilagodite ponašanju okoline, Vi ipak izbjegavate da se odreknete svoje dubinske ličnosti i da radikalno dovodite u pitanje svoje stavove. Iznimno ste razdražljivi, stalno u pokretu, sve Vas zanima, sve Vas iznenađuje. Nedostatak strpljenja uticaće da Vaš život bude buran i pun promjena. Vječno ćete ostati mladog duha i svakog dana iznova graditi neki novi svijet. Čuvajte se, ako nastavite tim ritmom živčani slom nije daleko! …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK