Astroportal

Vodenjak i Ovan-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Vodenjak i Ovan?

Vatra i Zrak se obično slažu jako dobro, mada ne u ovom slučaju, gdje se radi o susretu dviju tako samovoljnih osoba, da argumenti lako moguće počinju odmah na dan njihovog susreta.

Vodenjak je privučen neobičnim, čudnim i ponekad vrlo ekscentričnim ljudima, pa bi Ovan na to trebao da se navikne i bude ne samo ljubavnik već i prijatelj Vodenjaku. Ovan inače daje prednost prijateljstvima sa uspješnim i vještim, osmišljenim i usavršenim tipovima ljudi, dok takvi Vodoliju samo dovode do ludila.

Ovnova Vatra i Vodenjakov Zrak znaju da naprave velike, svijetle ljubavne plamenove. Ovnov entuzijazam i mladenački duh će se vrlo dobro složiti sa radoznalim i nekonvencionalnim Vodenjakom. Uvijek će imati gdje da odu, koga da sretnu i puno zajedničkih interesa podijeliti. Oboje vole velike krugove prijatelja i poznanika, tako da u socialnim aktivnostima mogu uživati ​​zajedno. Iznimno neovisni Vodenjak ne dozvoljava da mu se ista uskrati – nikada neće dozvoliti Ovnu pristup svojim privatnim mislima i jedva nekako pristup u svoj privatni život!

Gledano iz Ovnovog kuta, ova akcija izgleda više tajanstveno nego nezavisno tajnovita. Oboje uživaju u razmjenama ideja, mada se Ovan brzo uzruja i trebao bi držati svoj temperamenat pod kontrolom za vrijeme bilo kakve debate o njihovim međusobnim razlikama ili različitim mišljenjima. Na kraju se ipak sve završi time što Vodenjak amizantno promatra Ovnovu erupciju bijesa i ljutine, koju i on sam par trenutaka kasnije, kada se razljuti – zaboravi.

Vodenjak nije tako seksualno aktivan kako bi to Ovan želio, pa ponekad bude opisan i kao sebični ljubavnik. Ipak, u zajedničkoj postelji im može biti vrlo zanimljivo i uzbudljivo, u slučaju da uz Mars i Veneru harmoniziraju i ostali aspekti njihovih zodijačkih znakova. Ovan je strastven a Vodenjak varljiv i zainteresovan za skoro sve i svašta. Ipak, ako se ljubomora i posesivnost usele u njihove glave, leteće sasvim drugačije iskre!

Vodenjak posjeduje stimulativni intelekt i vjeran je, ali ne dozvoljava da ga itko posjeduje. Kreativni, kardinalni Ovan uvijek traži nove izazove gdje Vodenjak postaje jako radoznao. Ovan rado podliježe strašću i osjećajima tamo gdje Vodenjak ispoljava otuđenost i samokontrolu. Nepredvidiv Vodenjak je vrlo neovisan i voli provoditi vrijeme u samoći, pa se Ovan ponekad može osjećati odbačeno i nesigurno. Poslovni odnosi bi mogli i funkcionirati između ovo dvoje, ako se dogovore da ne ograđuju jedan drugog, ili ako njihovi personalni zvjezdani statusi pokazuju pozivitnije okolnosti nego generalizirani.

Vatreni znak Ovan iz inspiracionalne skupine i zračni znak Vodenjak iz mentalne marketing grupe znat će da sagrade dobru gredu za poslovne aktivnosti, mada je manje vjerojatno da će njihovi poslopvni odnosi dugo potrajati, kao što ni njihovi prijateljski odnosi obično ne traju dugo ..

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK