Astroportal

Vodenjak i Ribe-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Vodenjak i Ribe u horoskopu?

Ovaj par se zaista može pohvaliti kreativnom i samilosnom vezom. Vodenjak je privučen romantičnim šarmom Ribe, a Ribu privlače Vodolijin visionarski ideali. Osjećajna, maštovita Riba će prihvatiti skoro sve da ispuni Vodolijin želje – ovaj par je u stanju da dosegne neobično jaku intimnu povezanost.

Oboje su jako samokritični. Dalekovidni Vodenjak, zračni znak horoskopa, podanik je odgovornom Saturnu i nehajnom Uranu, vodenim horoskopskim znakom Ribe upravlja božanstveni Jupiter i Neptun – planeta fantazije i mašte. Ovi aspekti donose spiritualne kvalitete ovoj vezi. Zrak je element duha, komunikacije i transmisije znanja, dok je Voda element emocija i osjećanja, njege i intuicije. Vodenjak, fiksni znak Zodijaka, je više intelektualan, ali i više smiren i opredeljen od Ribe. Ako Riba u stanju da prestane sumnjati u svog partnera, ova kombinacija ima sve šanse da bude sretna i dugotrajna.

U umjetnosti vođenja ljubavi, partner u znaku Ribe je nježan, poslušan i voljan, sa naletima senzualne strasti koje Vodenjaku mogu oduzeti dah! Oboje mogu biti malo ambivalentni što se seksa tiče i oboje su poznati da se rado upliću u neobične veze, u što su uračunate i homoseksualne igre i zabave, seks-orgije i tome slično. Oboje vole druženja, mada je Riba jako introspektivna i ima potrebu za jakom podrškom.

Ljubomora se može pojaviti u ovoj vezi, zbog osjećaja nesigurnosti partnera u znaku Ribe. Vodenjak i Riba mogu biti isto tako dobri prijatelji kao i ljubavnici. Problemi su rijetki, mada Vodenjak ponekad zna biti isuviše intelektualan i rezerviran, a Riba previše pozrtvovana i naivna za Vodenjakov okus. Vodenjak brzo odbacuje one koji se ne slažu s njegovim vizijama, a Riba je poznata po tome da brzo prihvaća tuđe vizije i testiranja. Kad god se Vodenjak pojavi s novom idejom – kao što Vodenjaka to inače često rade – Riba je spremna pružiti podršku i razumijevanje na intuitivnom nivou.

Ovo dvoje u zajedničkom poslu kreiraju komplementarni duo, bogat intelektualnim i emocionalnim izvorima. Tu se uvijek nešto događa i veza je sklona biti jako fleksibilna i progresivna. Kada im ide dobro – dobro je, ali kada krene loše, međusobna komunikacija pada u ponor. Konflikti se mogu pojaviti zbog ribino potrebe za nježnošću i emocionalnom podrškom, i zbog sklonosti Vodenjaka da idejama da prednost pred romansom. Oboje su poznati po tome da rijetko završavaju započete projekte – zato poslovni odnosi između Ribe i Vodenjaka nisu baš preporučljivi niti dugotrajni i uspješni. Najbolji aspekt ove kombinacije je njihov zajednički interes za razvijanje znanja i prihvatanje modernih i svjetskih ideja

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK