Astroportal

Vodenjak-Mjesečni horoskop za srpanj 2022.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Statične priče vam nisu zanimljive i ako neko duže vrijeme obigrava oko vas itekako ćete biti skloni ga u potpunosti otkačite. Ulaskom u ovaj mjesec osjećate se razigrano, sretno, poletno, spremni ste pustite nešto potpuno novo u svoj život. Ne brinite se – prilike su tu. Potrebno vam je da vas netko “lupi posred čela” svojom pojavom, da u istom trenutku osjetite vibracije, leptiriće, strast – a takva osoba je predodređena da vam dođe u prvoj dekadi ovog mjeseca. Prodrmaće vas onaj poznati elektricitet i istog momenta ćete zaboraviti sve prethodne patnje, bolove, neuzvraćene ljubavi i neispunjene želje. Ovdje inicijatora nema – i vi i druga osoba prepoznat se u trenutku …. ostalo je samo da naglavačke zaronite u sve ovo i date sebi priliku uživati. Maksimalno. Obzirom da se sretna konjukcija Venere i Jupitera događa u polju ozbiljnih partnerstava, itekako bih rekla da je ovoj priči namijenjeno trajati. Šutite, dobro je – dočekali ste. A što nam se događa s onima u dužim emotivnim pričama i brakovima? Realno gledano, ne bi trebalo biti loše. Stoji da vam pozicija Marsa u znaku Raka ne odgovara da bi sve funkcioniralo baš stopostotno dobro, stoji da će tu biti preispitivanja, napetosti, burnih emotivnih reakcija, ali ne vidim da će biti i prekida. Oni rođeni u posljednjoj dekadi znaka će biti pod nešto većim pritiskom.

posao

Mlad Mjesec je tijekom srpnja u vašem polju poslovnih obveza, odgovornosti, kolega. Obzirom da je vladar polja posla u dobrom aspektu sa Venerom i pod utjecajem trigona vašeg vladara, Urana, ne bih rekla da ćete biti nezadovoljni. Stoji da u ovom periodu neke stvari možete započeti na nov način, možda se više naučiti odgovornosti i kolegijalnosti, ali stoji i da će drugi primijetiti pozitivne promjene kod vas. To može itekako biti nagrađeno, jer ćete biti u bliskom, svakodnevnom kontaktu s osobama koje su vam nadređene. Imat ćete priliku da se dokažete, prvenstveno sklanjajući teret obveza iz prethodnog razdoblja, a onda i komunikacijom s autoritetima u kojoj ćete moći iznesete neke svoje ideje i zanimljiva kreativna rješenja za određenu poslovnu problematiku. Sigurno je da je novčani momenat tijekom srpnja neusporedivo veći, savjet je da ne ulažete novac odmah dalje, već pričekati jer bi posljednja dekada mjeseca mogla donijeti povećane troškove. Tada se i možete aktivirati što se pokretanja privatnih poslova tiče ili bilo čega vezanog za nekretninu, sređivanje obiteljskog doma.

Zdravlje

U polju zdravlja je tijekom ovog mjeseca stelijum planeta. To daje dobre prilike za odgovornije ponašanje prema sebi, pogotovo ako budete pritisnuti nekim tegobama. Vas je očito potrebno mnogo da zaboli da biste otišli kod liječnika …..

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK