Astroportal

Vodenjak-Mjesečni horoskop za studeni 2022.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Obzirom da će se slobodne Vodenjaci najviše baciti u potragu za partnerom u svom najbližem svakodnevnom okruženju ili kroz poslovne okolnosti, moram vam napomenem da ćete naletati na dva tipa ličnosti. Neke osobe pod maskom emocija i jake zainteresiranosti za vas u stvari samo traže neobavezan odnos i povremeno “druženje”. Što je najgore, komunikacija s njima ide lako i mogu vam se brzo podvuku pod kožu. Drugi tip osoba ima malo arogantan stav prema vama, znate oni koji uvijek sve znaju i koji su stalno u pravu, ali je poanta u tome da time samo skrivaju svoju pravu suštinu i boje se povrijeđenosti kroz prepuštanje emocijama. Sada … očito je da će vas prvi na blic mnogo lakše privući, ali savjet za vas bi bio da ne ulećete ni u šta već da date priliku svima koji su oko vas da pokažu svoje pravo lice. Možete biti iznenađeni koliko se neki oklopi lako i brzo tope poslije malo vremena. Ne zaboravite tek kada otvorimo neke školjke, vidimo da u njima postoji biser. Što se Vodenjak u emotivnim vezama i brakovima tiče, pred vama je još jedan mjesec kada nećete moći opustiti u odnosu sa voljenom osobom. Naročito bi treća dekada mjeseca mogla biti zahtjevna i naporna u vezama, jer će se tada lako ispoljavati ljubomora i sumnja a i neka stara problematika bi mogla opet isplivati ​​na površinu.

posao

Iako ćete, kada ovaj mjesec prođe, u velikoj mjeri biti zadovoljni svime što ste uspjeli učiniti i postignete kroz njega, ne mogu vam ni u jednom trenutku obećati da će ovo ići bez stresa. Istina je da su zvijezde u velikoj mjeri na vašoj strani, ali sve ovo mora biti skopčano s velikom žurbom, stresovima, ponekad pokušajima da se uskladite s kolegama, pa i tenzijom u svakodnevnom poslovnom okruženju. Polje karijere je dobro postavljeno i očekujte podršku od strane nadređenih za neke svoje projekte i to najviše u drugoj dekadi studenog. U tom periodu možete doći i do nekog dogovora baš sa šefovima, da li što se promjene pozicije tiče ili povećanja financijske naknade za ono što radite. Privatni i honorani poslovi su postavljeni dobro tijekom cijelog mjeseca, ali pitanje je da li ćete moći da se angažirate na više strana tijekom treće dekade, jer ćete biti zatrpani nekim redovitim obvezama koje morate završiti. U prvoj polovici studenog angažirajte se oko svih poslova vezanih za inozemstvo, isplatit će se.

Zdravlje

Nepovoljna zdravstvena slika na žalost govori o tome da će vam imunitet biti slaba točka tijekom cijelog mjeseca. Ako “uhvatite” prehladu ili neki virus, poslušajte savjet i odležite, jer je lako moguće da dođe do recidiva i ponovnog vraćanja tegoba. Vodite više računa o odmaranju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM