Astroportal

Vodenjak & Rak-Kako se Vodenjak slaze sa ….. Ljubavni profil (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kombinacija Raka i Vodenjaka moze biti slucaj atrakcije dva razlicita aspekta sa sasvim razlicitih strana spektruma. Rak koristi emocionalni prilaz zivotu, Vodenjak koristi nekonvencionalni prilaz skoro svakoj zivotnoj situaciji. Dok Rak posjeduje osobinu da se povuce i sakrije u svoj zastitnicki oklop, Vodenjak zna biti drustven domacin prijateljima i nenadmasan u socialnim situacijama. Ako ovo dvoje nauce kombinirati njihove kvalitete u pozitivnom smislu, mogu se svuda iu svako vrijeme pojaviti zajedno, kao tim. Rak je kardinalni, vodeni znak, podanik promjenjivog mečeš, dok je nekonvencionalni Vodenjak zračni znak, podanik strukturiranog Saturna i nepobitnog Urana. Saturn utice na intelekt, hladnoću osjećanja i strukturu zivota, dok Mjesec daje potrebu za njegom i osjećajima i orijentiran je prema ciljevima. Ovaj spoj moze biti veoma produktivan, ako uspijeva u strukturiranoj i prema cilju orijentiranoj okolici, zahvaljujuci Rakovoj kreativnosti i motiviranoj emocionalnoj snazi, u kombinaciji s Vodolijin svestranim razmisljanjem i sposobnošću da odrzava stabilnost veze. Susret Raka i Vodenjaka moze biti ljubav na prvi pogled, jer sexualna atrakcija je intenzivna. Do te medjusobne fascinacije dolazi cesto iz s asvim razlicitih razloga i njihovih razlicitih pogleda na svijet. Vodenjak je intelektualno pustolovan, emocionalno nezavistan i ponekad samocentriran. Rak je kreativan ali duboko emotivan i nježan ispod svog legendarnog tvrdog oklopa. Njegova senzualnost i masta ce intrigirati Vodoliju, cije se sexualne vatre rasplamsavaju pri cinjenici da je Rak spreman da uziva u uzbudjenju Vodolijinih unkonvencionalnih sexualnih apetita. Drustvenost Vodenjaci ponekad moze biti previse napasna za domacinski nastrojenog Raka. Vodenjak ima potrebu podijeliti svoje zivotne price sa ostalim svijetom, dok je Rak zadovoljen koncentriranjem na privatne obveze. Rak posjeduje konzervativni ukus – Vodenjakov ukus je obicno sasvim suprotan od Rakovog. Uranova excentricnost se ne slaze bas najbolje s promjenjivim raspoloženjima Lune (Mjeseca). Vodenjak ima potrebu biti neovisan i cesto izgleda uzdrzan u prisnim vezama. Naravno da i je i Vodolijama potrebna ljubav, ali oni je ispoljavaju vise univerzalno nego perzonalno i njihova potreba za slobodom i nezavisnošću moze negativno utjecati na stabilnost i sigurnost koji su Raku potrebni za srecan zivot. Vodenjak je inace fundamentalni vuk samotnjak i frekventualno voli provoditi vrijeme u samoći, da regenerira svoju mentalnu snagu. Rakova demonstrativna priroda je jako i posesivna i moze ugroziti Vodolijin neovisnost i time ga cak navesti da pobjegne glavom bez obzira. Raku je potrebna emocionalna blizina, dok Vodenjak preze od te vrste intimnosti. U cilju da zadrzi svog partnera Vodoliju, Rak svoje zahtjeve mora drzati u granicama. Ovo je prilicno nepozeljna kombinacija za poslovne odnose, jer Rak po prirodi ume s novcem a ta umjetnost ne spada pod Vodolijin talente.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK