Astroportal

Životni put za broj 1 – Lider-Numerologija – Vaša sudbina kroz značenje brojeva

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ako vaš životni put broj 1, vi ste lider i vaša svrha je razviti i ovladati inovativnom kreativnošću, samopouzdanjem, neovisnošću, originalnošću i postignućem.
Kao pripadniku ovog broja, svrha Vašeg života je stjecanje istinske neovisnosti. Vrlo je važno da naučite se oslanjate na sebe i da dozvolite svojoj jedinstvenosti da se istakne. Ne bi bilo dobro ukoliko biste se našli u životnim okolnostima gdje je potrebno iritantnih drugih. Mnoge osobe ovog broja bore se tijekom života postići idealno životno okruženje. Vi nikada nećete biti nečiji pratitelj, barem ne zadovoljan. Cijeli život ćete težiti neovisnosti. Ukoliko ovo prepoznate kod sebe bićete zadovoljniji.

Jednom kada postignete neovisnost slijedeći korak Vas kao rođenog u ovom broju je preuzimanje vodstva. Mnogi političari, direktori velikih kompanija su rođeni u ovom broju. Jednom kada postignete slobodu vodstva, Vaša kreativnost i inovativnost će nabujati. Vaša vjera u sebe i svoje sposobnosti omogućit Vam da vodite sa strašću i sigurnošću. Drugi će učiti od Vas i biti spremni Vas prate. Oni će biti zadovoljni Vašim vodstvom s obzirom na Vašu strpljivost i hrabrost za promoviranje svojih ideja.

Uz ovaj broj se vezuje i nevjerovatna snaga i fizička i psihička. Ovakva snaga Vam omogućuje preuzimanje odgovornost i rješite najizazovnije situacije. Dobre su šanse da ćete to uraditi uz pomoć svoje originalnosti. Mnoge osobe rođene u ovom broju uživaju u dugom i zdravom životu.

Izazove za osobe rođene u ovom broju mogu predstavljati usmjerenost na sebe, sebičnost i osjećaj više vrijednosti. Uz to mogu ići i previše samopouzdanja i nestrpljivost. Dok Vaš način u nekim situacijama može biti dobar, u drugim biste morali spustite loptu i dopustite i drugima da sudjeluju. Najveći izazov za rođene pod ovim brojem jeste ovisnost o drugima. Mnogi predstavnici ovog broja nađu se u takvoj situaciji i moraju se izbore za svoju neovisnosti.

Poznate osobe životnog puta broj 1:
Steve Jobs (1955/2/24), Napoleon Bonaparte (15.8. 1769), James Cook (27.10. 1728), Jacques Cousteau (11.6. 1910), Christian Dior (21.1. 1905), Karl Marx (5.5. 1818), Alfred Nobel (21.10. 1833), Isaac Newton (4.1. 1643), Niccolo Paganini (27.10. 1782), Blaise Pascal (1623/1/19), Tom Hanks, Scarlett Johansson, Larry King, Calvin Klein, Matt LeBlanc, David Letterman, Jack Nicholson , Robert Redford, Bruce Springsteen, Sting, Kate Winslet, Tiger Woods, Lady Gaga, Henry Ford i drugi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM