Astroportal

Životni put za broj 11 – Duhovni vođa-Numerologija – Vaša sudbina kroz značenje brojeva

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ako vaš životni put broj 11, vaš životni cilj je da postanete iscjeljitelj, umjetnička snaga i duhovni katalizator.
Broj 11 predstavlja instinkt i najintuitivniji je od svih brojeva. On označava povezanost s podsvijesti, s nekim osjećajem i znanjem bez racionalnosti. Jedanaest ima sve kvalitete dvojke (jer je 1 + 1 = 2), koje uravnotežuju njene negativne strane poput anksioznost i sramežljivost kvalitetama poput karizma i inspriracija.

Jedanaeska je jako moćna i sposobna za velike stvari, ali isto tako može biti samo-sabotirajući. Ona mora biti usmjerena na jako specifičan, konkretan cilj jer inače osjeća anksioznost i strah.

Glavni fokus ovog životnog puta je prosvjetljenje. Ovaj broj je povezan s duhovnom osvještenošću. Kao jedan od dva master broja 11 Ima razumijevanje i znanja izvan dohvata drugih. Stav prema životu onih koji imaju taj životni put je ekstreman, ekstremno intuitivan, avangardan, idealistički, vizionarski, i kulturan. Ove krajnosti broja 11 čine osobu zanimljivom, ili barem neobičnom, i onom koja može mnogo ponuditi društvu.

Osoba životnog puta 11 je duboki mislioc zainteresiran za razumijevanje mnogih životnih misterija i drugih zanimljivih aspekata. Njihov inventivni um i širokoumni pogledi će im omogućiti da uspiju u životu u bilo kojem broju pothvata. Oni najbolje mogu služiti društvu, au tim nastojanjima koriste svoje vještine savjetovanja i vođenja. Velik dio njihovog idealizma je orijentiran prema ljudima i prilično su humanitarni po prirodi. Mogu očekivati ​​mnogo od sebe i onih s kojima su bliski.

Znaju imati široke promjene raspoloženja, između depresije i ushićenja. Vjerojatno je i da će imati problema s donošenjem odluka. Postoji tendencija da osjećaju nelagodu i nezadovoljstvo postignućima i osobnim napretkom u životu. Njihove grandiozne sheme obično imaju smisla, ali mogu sići s puta i biti vrlo nepraktični. Često nisu u stanju razlikovati između mašte i stvarnosti, i više bi ih se moglo opisati kao sanjare nego kao izvršitelje. Ovo je broj vjere i uvelike je povezan s vidovnjačkim i proročkim sposobnostima.

Poznate osobe životnog puta broja 11:
Michelle Obama, David Beckham, Wolfgang Amadeus Mozart, Princ William, Barack Obama, Bill Clinton, Colin Powell, Jackie Kennedy, Michael Jordan, Prince Charles, Robert Monroe, Ronald Reagan i Tony Blair.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM