Astroportal

Životni put za broj 22 – Prosvjetitelj-Numerologija – Vaša sudbina kroz značenje brojeva

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ako vaš životni broj 22, svrha vašeg života je da postanete prosvjetitelj i promjenite ljudske živote na praktičan i opipljiv način.
Životni put 22 je najjači broj od svih brojeva životnih puteva. Kao takvog, najteže ga je živjeti i ispuniti.To je pragmatičan broj, izvršitelj, sposoban ostvariti najluđe snove. Oni koji imaju 22 na svojoj numerološkoj karti imaju velik potencijal za uspjeh jer imaju svu intuiciju broja 11, uparenu s utemeljenim i znanstvenim pristupom povezanim s brojem 4 (jer su 2 + 2 = 4). 22 je ambiciozan ali discipliniran broj.

To su grandiozni mislioci s kvalitetama povjerenja i vodstva. Nažalost, nisu sve osobe ovog broja životnog puta praktične. Iako su sposobne za nešto veliko, mogu se sramiti bježeći daleko od velikih prilika ili pak staviti prevelik pritisak na sebe. U najgorem slučaju, mogu postati diktatorske, neosjetljive, i ohole, ali to je rijetko. Ako imate 22 na svojoj karti, malo popustite i ostvarite svoje neograničene mogućnosti.

Osobe životnog puta 22 su obdarene mnogim unutarnjim snagama. Imaju velike planove, i ideje, a obično i veliko samopouzdanje. Ako žele i spremni su raditi za njihovo ostvarenje, mogu postići veliki uspjeh, prestiž i slavu. Naravno da svatko s ovim životnog puta ne postaje slavan, ali ove osobe mogu shvatiti čak i rano u životu da su u stanju ostvariti mnogo s relativno malo truda.

Jedinstvene po tome što imaju veliko razumijevanje, ali i sposobnost primjene znanja na praktičan način, koja čini svrhu njihovog života.

Ovo je moćan životni put, i zbog materijalne koristi koju može donijeti i zbog postizanja većeg dobra za čovječanstvo.

Poznate osobe životnog puta broja 22:
Will Smith, Paul McCartney, Matthew McConaughey, Puff Daddy, Bryan Adams, Dean Martin, John Assaraf, John Kerry i drugi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM